Λάρισα

Κέλλας: Ο τομέας παιδείας ζωντανός πνεύμονας της παράταξης

«Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που είστε πρόθυμοι να προσφέρετε στο έργο του Τομέα μας ειδικά, αλλά και της παράταξης, γενικότερα.

Ο χώρος της Παιδείας, αποτελεί για τη Νέα Δημοκρατία, μια από τις απόλυτες προτεραιότητες και πιστέψτε με, θα το αντιληφθείτε πολύ σύντομα.

Είμαι βέβαιος πως θα αποτελέσετε με την φρεσκάδα, τις γνώσεις και την υποδομής σας, ένα επιπλέον συστατικό, στο μείγμα επιτυχίας του Τομέα μας». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, τα νέα μέλη του Τομέα Παιδείας, σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αναφερόμενος στην “δουλειά” που γίνεται στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και στην αναγκαιότητα για πολιτική “αλλαγή”, επεσήμανε:

«Τους λίγους μήνες, που έχω την τιμή να βρίσκομαι στην ηγετική ομάδα του Τομέα Παιδείας, αντιλήφθηκα, πως έχουμε να κάνουμε με έναν από τους πιο ζωντανούς πνεύμονες της παράταξης.

Στις συνδικαλιστικές μας παρατάξεις, αλλά και σε όλα τα μέλη του Τομέα, διακρίνεις μια συνεχή κινητικότητα και μια αξιοθαύμαστη θέληση για προσφορά και δημιουργία.

Τα τελευταία δυο χρόνια, όλοι οι Έλληνες βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, από την χειρότερη Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Παρόμοιες καταστάσεις διαδραματίζονται και στον χώρο της Παιδείας, με την οπισθοδρόμηση, την απαξίωση, το γκρέμισμα κάθε καλού, και τη “ρετσινιά” της επιτυχίας, να αποτελούν οδηγούς της κυβερνητικής πολιτικής.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η αποστολή που έχουμε να φέρουμε εις πέρας, δεν έχει κομματικά, αλλά εθνικά χαρακτηριστικά.

Βασιζόμαστε στην συμβολή σας. Προσδοκούμε από εσάς και θα είμαστε δίπλα σας σε αυτή την πορεία. Καλή δύναμη».

paid1

Previous ArticleNext Article