Ελλάδα

72 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Στα 2081 στο σύνολο – Στους 93 οι νεκροί

Μια ακόμη ημέρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς  ενημερώνουν για τα νέα κρούσματα και τους νεκρούς του κορονοϊού στην Ελλάδα, αλλά και το πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής με τα μέτρα.

Όπως ενημέρωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, 72 ακόμα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού καταγράφηκαν στην χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Δυστυχώς υπήρξαν ακόμα 3 θάνατοι, φτάνοντας έτσι συνολικά τους 93 στην Ελλάδα.

Όπως είπε τα μέτρα τις τελευταίες ημέρες λειτουργούν, και αυτή ελπιδοφόρα πορεία δεν πρέπει να αλλάξει.

Όπως είπε είναι σημαντικό όλοι μας να κρατήσουμε την σωματική και ψυχική μας υγεία, αλλά με σεβασμό στα όσα πρέπει να εφαρμόζονται.

“Το περπάτημα είναι υγεία”

Σχολιάζοντας εικόνες με πολύ κόσμο σε κάποιες περιοχές της χώρας, ο κΤσιόδρας είπε πως φυσικά και ειδικά όσο ανοίγει ο καιρός μπορεί κάποιος να βγαίνει για έναν περίπατο, αναφέροντας πως 30 λεπτά την ημέρα είναι ένας καλός χρόνος.

Ωστόσο υπενθύμισε πως πρέπει πάντα να κρατάμε τις αποστάσεις, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας το να προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες.

“Φαίνεται να έχουμε γλυτώσει μια καταιγίδα”

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε για ακόμα μια φορά πως εξαρτάται από τον κόσμο η πορεία του ιού, και πως τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και τώρα, φαίνεται να έχει ο κόσμος σε γενικές γραμμές συμμορφωθεί στα μέτρα και να έχει αποφύγει μια “καταιγίδα”. Ωστόσο δεν είναι ακόμα ώρα χαλάρωσης.

Previous ArticleNext Article