Λάρισα

Ειρηναίος Καρυώτης:αγανακτησμένοι οι κάτοικοι της Φαλάνης

13570331_10208166619315028_117271491_o

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ‘’ΛΑΡΙΣΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ ‘’ ,  κ.ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ (ΡΕΝΟΣ) ΚΑΡΥΩΤΗ

 Ειρηναίος Καρυώτης ’’Κινδυνεύουν τα μικρά παιδιά ’’

  • Μαζεύτηκαν 150 υπογραφές από κατοίκους

Την αγανάκτηση  των κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Φαλανης  οι οποίοι βλέπουν τα χόρτα να απειλούν μέχρι και την σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών, μεταφέρει o τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Φαλανης κ. Ειρηναίος Καρυώτης , εκλεγμένος με το συνδυασμό ‘’Λάρισα -Νέα Αρχή’’ της κ. Καραλαριώτου σε σχετική του δήλωση.

Η δήλωση αναλυτικά:

‘’Τα πάρκα,  οι πλατείες και οι παιδικές χαρές έχουν αφεθεί στην τύχη τους από τη δημοτική αρχή . Τα χορτάρια  έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τόσο η δημόσια ασφάλεια, όσο και η υγεία των πολιτών της Φαλάνης  . Ερπετά και ζιζάνια απειλούν την ασφάλεια   των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των  μικρών παιδιών, ενώ ταυτόχρονα ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς για τα σπίτια και τις περιουσίες μας  .

Οι κάτοικοι επίσης  έχουν μαζέψει 150 υπογραφές – οι οποίες έχουν κατατεθεί στο προεδρείο της δημοτικής κοινότητάς Φαλανης –   για το πάρκο στην είσοδο της Φαλανης (περιοχή Βλαχομαχαλά) ζητώντας επιτακτικά την περίφραξη του . Στο συγκεκριμένο πάρκο –παιδική χαρά , παίζουν καθημερινά πολλά παιδιά και υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγω της γειτνίασης του με τον κεντρικό δρόμο της Φαλανης ο οποίος παρουσιάζει καθημερινά μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων  .

Καλώ λοιπόν την Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας  Φαλάνης   να πράξει το αυτονόητο άμεσα με στόχο τον καθαρισμό όλων εκείνων των εκτάσεων που χρήζουν αποκατάστασης,  να περιφράξει το συγκεκριμένο πάρκο ( περιοχή Βλαχομαχαλά) και επίσης να προχωρήσει άμεσα , όπως ο νόμος ορίζει , στην πιστοποίηση των παιδικών χαρών της δημοτικής κοινότητας Φαλανης ‘’

13523790_10208166617914993_1516033519_o

 

Previous ArticleNext Article