Λάρισα

6 λόγοι για τους οποίους παραμένει η πόρτα της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας ανοιχτή από τον Διευθυντή της Puerta Διαχείριση κ. Λευτέρη Φουρκιώτη

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους παραμένει η πόρτα της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας σου ανοιχτή;

Ο κ. Λευτέρης Φουρκιώτης Διευθυντής της Puerta Διαχείρισης μας αναλύει τους 6 πιο πιθανούς λόγους που τελικά μας οδηγούν στο να παραμελούμε την ασφάλεια μας και να αφήνουμε την πόρτα της κεντρικής εισόδου ανοιχτή.

#1 reason

Τα θυροτηλέφωνα είναι χαλασμένα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποιοι να επιδιώκουν να διατηρείται πάντα ανοιχτή η κεντρική είσοδος.

 

#2 reason

Η πολυκατοικία διαθέτει πολλούς επαγγελματικούς χώρους. Αυτό έχει σαν συνέπεια να υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και οι επαγγελματίες να θέλουν να είναι ανοιχτή η πόρτα της κεντρικής εισόδου.

 

#3 reason

Στην πολυκατοικία μένουν φοιτητές οι οποίοι, λόγω του νεαρού της ηλικίας, συνήθως αμελούν να κλείσουν την πόρτα της κεντρικής εισόδου.

 

#4 reason

Στην πολυκατοικία γίνεται μετακόμιση. Κάποιος από τους συνιδιοκτήτες ή ενοικιαστές για μικρό χρονικό διάστημα,  προκειμένου να διευκολυνθεί, ενεργοποίησε το κουμπάκι που κρατάει την γλώσσα ανοιχτή αλλά τελικά παραμέλησε να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.

 

#5 reason

Κάποιος από τους ιδιοκτήτες δεν έχει το κλειδί της κεντρικής εισόδου με αποτέλεσμα εσκεμμένα να επιδιώκει να είναι η πόρτα της κεντρικής εισόδου ανοιχτή.

 

#6 reason

Η κλειδαριά χάλασε και ο διαχειριστής παραμελεί να φτιάξει ή δεν έχει την κατάλληλη οικονομική κατάσταση που να του επιτρέπει να τη φτιάξει.

 

 

Previous ArticleNext Article