Ελλάδα

50χρονος στον Βόλο τη μια ημέρα πήγε τούρτα στην εν διαστάσει σύζυγο και την επόμενη την χτύπησε

Απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων για έναν 52χρονο Βολιώτη, ο οποίος τον Μάιο του 2020 πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του με τούρτα για τα γενέθλιά της και έφαγαν μαζί, την επόμενη μέρα ωστόσο, τη χτύπησε (!) στην ουσία χωρίς λόγο και αιτία. Ο δράστης καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.

Ο 52χρονος κάθισε τη Δευτέρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη μπροστά σε ανήλικο μέλος της οικογένειας. Επίσης κατηγορείται για απειλή και κλοπή, ωστόσο έγινε διαχωρισμός της υπόθεσης και για τις δύο τελευταίες κατηγορίες, θα είναι κατηγορούμενος σε άλλη δίκη.

Ο 52χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι δεν χτύπησε την σε διάσταση σύζυγό του, αλλά προσπάθησε να της δώσει μια μάσκα για τον κορωνοϊό…
Η γυναίκα από την πλευρά της, κατέθεσε ότι ο άνδρας μπήκε στο σπίτι την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να πάει στο Νοσοκομείο, γιατί ένιωσε ζάλη, ωστόσο δεν προσκόμισε ιατρική βεβαίωση ότι έφερε μώλωπες ή χτυπήματα.

Όλα έγιναν στις αρχές Μαΐου 2020. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι που μένει η εν διαστάσει σύζυγός του, με το ηλικίας 10 χρόνων παιδί τους, την ημέρα των γενεθλίων της, της πήγε μια τούρτα, το γιόρτασαν και έφαγαν μαζί.

Την επόμενη μέρα όμως, φαίνεται ότι η διάθεσή του άλλαξε, πήγε ξανά στο σπίτι και χωρίς λόγο, φέρεται να την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Το Δικαστήριο όμως δεν φαίνεται να πείστηκε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών, με αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

magnesianews.gr

Previous ArticleNext Article