Αθλητισμός

0 Βόλος – ΑΕΛ 1-1: Ισοφάρισε στο φινάλε με παίκτη λιγότερο ο Βόλος

Ήταν ντέρμπι με τα όλα του, τα είχε όλα, αλλά δεν είχε νικητή. Το θεσσαλικό ντέρμπι έληξε ισόπαλο καθώς ο Βόλος και η ΑΕΛ έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ αλλά μολονότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τη βολιώτικη ομάδα που τελείωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο α’ ημίχρονο. Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς χάνοντας ευκαιρία για να σκοράρει μόλις στο 4′ με τον Δουβίκα, ενώ η ΑΕΛ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 38′ με κεφαλιά του Μισοσάβλιεβιτς, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα, αλλά νωρίς-νωρίς στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 51′ ο Πινακάς ευστόχησε σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μήτογλου, ο οποίος μάλιστα τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ο Βόλος παρά την ψυχρολουσία προσπάθησε να αντιδράσει και αρχικά απείλησε με τον Ντεντάκη στο 61′ και με τον Σάντσεθ στο 65′. Το γκολ της ισοφάρισης τελικά ήρθε από τον πιο απειλητικό και πρώτο σκόρερ των Βολιωτών. Στο 84′ ο Ουάρντα πάσαρε με κεφαλιά στον Δουβίκα, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Νάγκι γράφοντας το τελικό 1-1.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα πάντως, η αποστολή του Βόλου έγινε ακόμη πιο δύσκολη καθώς στο 85′ ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Ριένστρα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν με εννέα παίκτες αλλά να αντέξουν και να πάρουν εν τέλει τον βαθμό.

Βόλος: Γκαραβέλης, Φερράρι, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Δουβίκας, Περέα (46′ Τσοκάνης), Μαρτίνες.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Μούζεκ, Πινακάς, Νικολιάς.

ethnos.gr

Previous ArticleNext Article