Ελασσόνα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβουλιο Ελασσόνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.
  2. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Νοεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.
  3. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.
  4. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.
  5. Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με συμβάσεις διάρκειας δύο μηνών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.
  6. Έγκριση καθιέρωσης εξαιρέσεων από την πενθήμερη εργασία και καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.
  7. Έγκριση τροποποίησης της συστατικής πράξης του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας
  8. Γνωμοδότηση επί των προτάσεων μεταβολών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020 – 2021. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.
  9. Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Νάνος.
  10. Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.
  11. Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΠ λόγω επελθόντος ασυμβίβαστου. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.
  12. Έγκριση λύσης της σύμβασης μίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Δραγασιά» με την εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.
  13. Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για μίσθωση δημοτικού χώρου στην Κοινότητα Γαλανόβρυσης. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Γεώργιος Κυριλλίδης
  14. Ορισμός δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων και καθορισμός της καταβαλλόμενης αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.
  15. Έγκριση συμμετοχής των εκπροσώπων του Δήμου στις ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων. Έγκριση μετακίνησης και κάλυψης των σχετικών εξόδων. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

 

Previous ArticleNext Article