Λάρισα

39χρονος και με καταγωγή από τη Λάρισα ο υποπυραργός που συνελήφθη στη Σκιάθο για παιδική πορνογραφία

Ένας 39χρόνος, καταγόμενος από τη Λάρισα, υποπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που υπηρετεί στην Σκιάθο συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για πορνογραφία ανηλίκων έπειτα από καταγγελία.

Ο 39χρόνος άγαμος αξιωματικός σύμφωνα με την Ελευθερία, συζούσε με μια διαζευγμένη, ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του και έλεγχο στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., «εντοπίστηκε πλήθος υλικού παιδικής πορνογραφίας και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση».

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας άνδρας κατείχε σε κινητή συσκευή υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για την ολοκληρωμένη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος έρευνα στην οικία του 39χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα και ψηφιακό μέσω αποθήκευσης.

Από τον επιτόπιο έλεγχο στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, εντοπίστηκε πλήθος υλικού παιδικής πορνογραφίας και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος του 39 χρόνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article