Λάρισα

32χρονος πατέρας από το Κιλελέρ ζει ένα δράμα ύστερα από σοβαρό τροχαίο – Η ΜΕΘ, η αποκατάσταση και η ανάγκη για βοήθεια

Ο 32χρονος Θάνος είναι από το Κιλελέρ Λάρισας και η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι όταν πριν τρεις περίπου μήνες είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι του πόνου.

Ο νεαρός Λαρισαίος είναι πατέρας δύο παιδιών και δίνει τη δική του μάχη για να ξαναπάρει πίσω τη ζωή του η οποία ανετράπη όταν τον περασμένο Οκτώβριο συνέβη το τροχαίο που σταμάτησε τον χρόνο για τον Θάνο και την οικογένειά του. Διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο έχοντας υποστεί εκτεταμένα αιματώματα και σοβαρά κατάγματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Έπειτα από τρεις μήνες στην ΜΕΘ μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης, όμως ο Θάνος δεν είναι ακόμη αυτοεξυπηρετούμενος, ούτε λειτουργικός. Επίσης, η ασφάλειά του δεν καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας συμπλήρωσης 300 ημερών ώστε να μπορέσει να συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Έτσι υπήρξε μια πρωτοβουλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του Θάνου Ζιομπούρα και να στηριχθεί η οικογένειά του στον αγώνα που δίνει να σταθεί ξανά όρθιος κοιτώντας κατάματα τη ζωή επιστρέφοντας στα παιδιά του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο λογαριασμός για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει είναι:

GR6701726140005614071364123

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΟΜΠΟΥΡΑΣ

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article