Ελασσόνα

300 Δημότες Ελασσόνας υπογράφουν αίτημα να δοθεί ηλεκτρικό ρεύμα στο Μουσείο της Αγροτιάς

Ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα του Αγροτικού Εθνογραφικού Μουσείου Αραδοσιβίων και με κεντρικό αίτημα ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ, 300 δημότες Ελασσόνας υπέγραψαν σχετικό αίτημα προς τον δήμαρχο Ελασσόνας και το δημοτικό Συμβούλιο.

 Ειδικότερα, το αίτημα που υπογράφουν οι 300 δημότες Ελασσόνας αναφέρεται στο πιο κάτω κείμενο:

                         «ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Εμείς οι δημότες του Δήμου Ελασσόνας, που υπογράφουμε το κείμενο αυτό           ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ

Να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες από τον Δήμο Ελασσόνας, που είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του κτηρίου του Μουσείου Αραδοσιβίων, για ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ.

Θεωρούμε αναγκαίο και απαραίτητο για το Δήμο μας και για τον Πολιτισμό του τόπου, το μεγαλύτερο Λαογραφικό μουσείο της περιοχής Ελασσόνας να έχει ηλεκτρικό ρεύμα, ώστε να επιτελεί απρόσκοπτα τους σκοπούς του».

Ακολουθούν  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ με πλήρες ονοματεπώνυμο

Μετά από την συλλογή υπογραφών, οι άνθρωποι του Μουσείου Αραδοσιβίων ελπίζουν ότι ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο θα ακούσουν την έκκληση των 300 δημοτών και θα πάρουν τις δέουσες αποφάσεις, όπως είναι υποχρεωμένοι εκ της θέσεώς των να πράξουν, ώστε να δοθεί ηλεκτρικό ρεύμα στο Μουσείο και να λήξει αυτή η αδιανόητη για τον πλούσιο Πολιτισμό της περιοχής Ελασσόνας κατάσταση που εκκρεμεί επί πέντε χρόνια. 

Previous ArticleNext Article