Ελλάδα

20χρονος θύμα τροχαίου που νοσηλεύεται στη Λάρισα χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου όταν ο νεαρός Νίκος έπεφτε θύμα τροχαίου στην πόλη της Αταλάντης στη Φθιώτιδα.

Ο 20χρονος κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στο δρόμο που συνδέει την Αταλάντη με τη Σκάλα εν ώρα εργασίας ως ντελίβερι, όταν ένας οδηγός οχήματος τύπου βαν εισήλθε παράνομα στο προαύλιο του Α.Τ. Αταλάντης και εξήλθε επίσης παράνομα παραβιάζοντας τη σήμανση απαγόρευσης κινούμενος κάθετα στο οδόστρωμα κάνοντας αναστροφή και παρέσυρε τον Νίκο ο οποίος κινούνταν κανονικά στη πορεία του και με χαμηλή ταχύτητα.

Ο Νίκος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τον νεαρό να πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και διασωληνώθηκε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έδιναν ελάχιστες ελπίδες, με την κατάσταση του παιδιού να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Νίκος όμως πάλεψε. Πάλεψε πολύ σκληρά και μετά από μερικές μέρες ήρθαν τα πρώτα θετικά μηνύματα από τους γιατρούς. Ο 20χρονος, ένα εξαιρετικό παιδί που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, είχε κερδίσει τη μάχη με το θάνατο εκπλήσσοντας θετικά τους γιατρούς και προσφέροντας χαρά και ελπίδα στην οικογένειά του που ανεβαίνει καθημερινά τον δικό της Γολγοθά.

Ο δρόμος όμως που έχει μπροστά του ο Νίκος είναι ακόμα μακρύς. Τα χτυπήματα στο κεφάλι ήταν αρκετά σοβαρά και ο Νίκος συνεχίζει τη θεραπεία του στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

Τα έξοδα ωστόσο είναι υπέρογκα και ο Νίκος χρειάζεται τώρα τη δική μας έμπρακτη βοήθεια.

Η οικογένειά του, με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια ζητάει το ελάχιστο που μπορεί να δώσει ο καθένας μας για να βοηθήσει τον 20χρονο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να γυρίσει στο σπίτι του υγιής και δυνατός.

Όλοι μαζί λοιπόν μπορούμε να στηρίξουμε τον καθημερινό αγώνα που δίνει ο 20χρονος Νίκος!

Για αυτό το λόγο ανοίχθηκε ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση του Νίκου Ιωάννου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
Αρ. Λογαριασμού: 5162-098252-957 

IBAN: GR07 0172 1620 0051 6209 8252 957 

Δικαιούχοι: ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Previous ArticleNext Article