Ελασσόνα

12η Γιορτή Πίτας στην Τσαριτσάνη το Σάββατο 12 Αυγούστου

Τη 12η «Γιορτή Πίτας» διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης, το Σάββατο 12 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία της ιστορικής κωμόπολης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας. Η παραδοσιακή «Γιορτή Πίτας» στην Τσαριτσάνη, που ήδη έχει γίνει θεσμός, αναμένεται να προσελκύσει και εφέτος εκατοντάδες επισκέπτες και φίλους της παράδοσης από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας και όχι μόνο.

Το πλούσιο πρόγραμμα της βραδιάς, με τις  παραδοσιακές πίτες που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες της Τσαριτσάνης, θα αρχίσει με σύντομο χαιρετισμό – καλωσόρισμα της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης κ. Μαρίας Βίτκου – Πάσχου.
Θα ακολουθήσει η εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας του συλλόγου και παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με γλέντι για όλους, με την ορχήστρα των Σαμολαδαίων και με τους Λευτέρη Μαρογιάννη (δημοτικό τραγούδι), Δημήτρη Μαρογιάννη (λαϊκό τραγούδι), Κώστα Παλάγκα (μπουζούκι).
Με την υποστήριξη του Party 97,1

2

Previous ArticleNext Article