Λάρισα

Σήμερα στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ταχυδρομείου η εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Ρένα Καραλαριώτου: Διεκδικούμε την ηγεσία του Δήμου για μια Λάρισα πρότυπο

  • Σήμερα, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου η εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

«Η απόφαση να διεκδικήσουμε την ηγεσία του Δήμου πηγάζει από το όραμά μας να γίνει η Λάρισα μια πόλη πρότυπο. Μια πόλη που θα αποτελεί το επίκεντρο της αναπτυξιακής δραστηριότητας και θα δημιουργεί προϋποθέσεις ευημερίας σε όποιον επενδύει, εργάζεται και ζει σε αυτήν», τονίζει η υποψήφια δήμαρχος  Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου, ενώ θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού, επί της οδού Ρούσβελτ 25.

Η κ.Καραλαριώτου θα παρουσιάσει το σχέδιο και το όραμα της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» για το μέλλον της Λάρισας. «Σήμερα, παρουσιάζουμε την ομάδα μας, το συνδυασμό μας, που διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να πάμε την Λάρισα επιτέλους Μπροστά. Η Ελλάδα αλλάζει, η Λάρισα επιλέγει Νέα Δήμαρχο, Νέα Δημοτική Αρχή», υπογραμμίζει η κ.Καραλαριώτου.

 

 

Previous ArticleNext Article