Λάρισα

Όργωσαν» κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου την Π.Ε. Λάρισας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας «όργωσαν» κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου – 22 και 23 Ιουνίου 2019 – περιοδεύοντας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες τους, η προσοχή με την οποία έγιναν αποδεκτές οι τοποθετήσεις των υποψηφίων, αλλά και η προτροπή των πολιτών να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, δείχνει ότι είναι δυνατή η ανατροπή που μπορεί να συμβεί, όταν ανοίξουν οι κάλπες, το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 22 Ιουνίου, κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών που αποτελούσαν οι Άννα Βαγενά, Δημήτρης Γελαλής, Βασίλης Ζωγράφος, Γιάννης Καριπίδης, Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Παπαδόπουλος, Καίτη Παληογιάννη, Ρούλα Σουρλαντζή και Χρυσούλα Χρήστου, περιόδευσαν διαδοχικά στο Μακρυχώρι και τους Γόννους, του Δήμου Τεμπών.

Το πρωί της Κυριακής 23 Ιουνίου, κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας που αποτελούσαν οι Άννα Βαγενά, ο Βασίλης Ζωγράφος, ο Γιάννης Καριπίδης και η Καίτη Παληογιάννη, περιόδευσαν στο Λιβάδι Ελασσόνας, ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφτηκε το Ομόλιο και το Στόμιο, ενώ οι Δημήτρης Γελαλής και Ρούλα Σουρλαντζή βρέθηκαν στην Σπηλιά Ελασσόνας.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Ζωγράφος και Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφτηκαν διαδοχικά το Σαραντάπορο, τη Μηλέα Ελασσόνας και το Αζωρο, όπου συναντήθηκαν και με το νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα, ενώ οι Γιάννης Καριπίδης, Καίτη Παληογιάννη και Ρούλα Σουρλαντζή περιόδευσαν στο Αργυροπούλι Τυρνάβου.

]

Previous ArticleNext Article