Λάρισα

Όλοι σκοράρουν και μας πληρώνουν!

Αρκετές είναι και την Τρίτη οι επιλογές μας για να πληρωθούμε από το κουπόνι της ημέρας. Κύπελλα και εμβόλιμες αγωνιστικές μας δίνουν δυνατές επιλογές. Εμείς κρατήσαμε δύο στα γκολ.

Βόλφσμπουργκ – Στουτγάρδη

Έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα η Βόλφσμπουργκ. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, δεν είχε την ίδια ενέργεια στο εκτός με τη Νυρεμβέργη, ήταν όμως αποτελεσματική και επικράτησε με σκορ 2-0. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια. Την ίδια ώρα, η Στουτγάρδη έρχεται από τρελή ανατροπή στο ματς με τη Χέρτα και επιβλήθηκε με σκορ 2-1. Σε κάθε περίπτωση πάντως, παραμένει ιδιαίτερα προβληματική στο επιθετικό κομμάτι, ενώ επηρεάστηκε το εσωτερικό της μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του αρχηγού Γκέντνερ. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες αγωνιστικά και θα «χτυπήσουμε» το αμφίσκορο.

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι

Παρά την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Λονδίνο, η Λέστερ δεν γλύτωσε την ήττα με σκορ 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα αυτή για τις «αλεπούδες», οι οποίες έχουν στο μυαλό τους και το παιχνίδι του πρωταθλήματος που ακολουθεί, κόντρα στην Τσέλσι. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να «καταδιώκει» τη Λίβερπουλ. Έρχεται από το 3-1 επί της Έβερτον, αποτέλεσμα που τη διατήρησε στο -1 από την κορυφή. Ο κόουτς Γκουαρντιόλα ετοιμάζει μερικό ροτέισον σήμερα, με τους «σίτιζενς» να είναι ξεκάθαρο φαβορί. Το αμφίσκορο της betshop και εδώ πληρώνει καλά, δεδομένων των επιθετικών αρετών των δύο ομάδων.

Previous ArticleNext Article