Λάρισα

Όλα τα νεότερα για την υγεία του Χρήστου Κέλλα

Απολύτως σταθεροποιημένη είναι η υγεία του Χρήστου Κέλλα, τόσο από κλινικής απόψεως όσο και από τον εργαστηριακό έλεγχο.

Ο βουλευτής Λαρίσης πρόκειται να υποβληθεί στο τεστ για τον κορωνοϊό δυο ακόμα συνεχόμενες μέρες, όπως ακριβώς προβλέπει το πρωτόκολλο που ακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, και αν αυτά είναι αρνητικά τότε τη Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος με ανεβασμένη την ψυχολογία του –ειδικά και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των ελέγχων στους οποίους υποβλήθηκαν οι άνθρωποι του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος- στέλνει μήνυμα μάχης απέναντι σε έναν «πολύ επικίνδυνο εχθρό».

«Κάθε περίπτωση ασθενούς είναι μοναδική. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ο κόσμος να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι του, έτσι ώστε το σύστημα υγείας και οι επιστήμονες να καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο. Πλέον η χώρα μας και η ιατρική κοινότητα αποκτά εμπειρία επί συγκεκριμένων περιστατικών. Περισσότερα θα είμαι σε θέση να πω μόλις βγω με το καλό. Δεν θα μπορούσα όμως, με την ευκαιρία αυτή, να μην ευχαριστήσω τους πολίτες για τη στήριξη τους. Μηνύματα, κλήσεις… χιλιάδες! Νιώθω συγκίνηση…», δηλώνει στη LarissaPress

Λ.Π. – larissapress.gr

Previous ArticleNext Article