Ελλάδα

Χαρδαλιάς: Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου!

Μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση για τον κορονοϊό πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Χαρδαλιά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας  παρατείνεται για άλλες τρεις εβδομάδες προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. ενώ δεν έκρυψε την οργή του για κάποιους… πονηρούς.

«Ενώ η πλειοψηφία δείχνει υπομονή κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια. Δεν θα μείνουμε θεατές στην αυξημένη κίνηση που είδαμε στις εθνικές και σε κάποιους παραδρομους. Η στάση τους είναι αντικοινωνικη. Δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρωπη; Να ξέρουν αυτοί οι ανεύθυνοι οτι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω», είπε..

Η ενότητα και η αποφασιστικότητα που έχει δείξει η ελληνική κοινωνία μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια άλλη πορεία με άλλες χώρες. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Διευκρίνισε ωστόσο πως… «Να γίνει σαφές ότι οι περιορισμοί στην κυκλοφορία δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρειάζονται ειδική άσκηση ή κολύμβηση. Παιδιά με αυτισμό ή σκλήρυνση κατά πλάκας να έχουν το απαραίτητο πιστοποιητικό».

Previous ArticleNext Article