Ελασσόνα

Χαμός! Πάνω από 600 αθλητές στον FAETHON TRAIL στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το αγωνιστικό  διήμερο 8-9 Ιουλίου του κορυφαίο Sky Running αγώνα Faethon Olympus Marathon, Rupicapra και FAETHON TRAIL στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας.

Πάνω από 600 αθλητές από το εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν δηλώσει  συμμετοχή. Μεταξύ άλλων θα σταθούν στην γραμμή εκκίνησης οι αθλητές Μπαλιώτης Σ., Γιαννόπουλος Κ., Διαλεκτός Γ., Καμπουρόπουλος Α., Πετρόπουλος Ν., Χριστάνας Α., Αρώνης Π.,  Σιαμήτρας Κ., Κυριακάκης Μ., Παπαηλίας Γ.,  Μάτρας Σλ.,  Ανδρούτσος Θ. και  Ελευθερίου Δ.
Φέτος όμως θα έχουμε και σημαντικές θηλυκές παρουσίες όπως την Μαλάι Μ., Τσεκόσκα Κ.,   Ρεπσένκο Λ., Κολυφά Μ., Κολόκα Φ.,  Χουρίδου Ι., Ιγγλέζου Α. και Galleti G.
Η σηματοδότηση των διαδρομών και ο καθαρισμός  είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί. Φέτος τοποθετήθηκαν επιπλέον πινακίδες κάνοντας την ήδη υπάρχουσα ακόμα πιο αποτελεσματική και αρμονική με τις προδιαγραφές που απαιτεί ένας αγώνα skyrace.
Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως και φέτος θα είναι   πάλι μαζί μας η  Ostracon, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη «Recovery Area»  του αγώνα.

Η γνωστή εταιρία Ostracon www.ostraconmed.com  θα παρέχει και φέτος ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθεραπείας σε συνεργασία  με έμπειρους φυσικοθεραπευτές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Ostracon Recovery Area  που θα βρίσκεται στο χώρο τερματισμών των αγώνων. Συγκεκριμένα, θα παρέχονται:

– Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων INDIBA activ την οποία εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι αθλητές παγκοσμίως σε όλα τα αθλήματα.
– Η κρυοθεραπεία με συμπίεση Game Ready η οποία αποτελεί την κορυφαία παγκοσμίως λύση για προ και μετα-αγωνιστκή αποθεραπεία και αποκατάσταση
– Tα κορυφαία βοηθήματα BLACKROLL για ασκήσεις μυϊκών διατάσεων, απελευθέρωση και χαλάρωσης
– Tη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης VEINOPLUS Sport για απομάκρυνση των μεταβολιτών της άσκησης και μυϊκή χαλάρωση
– Aθλητικό taping της βρετανικής εταιρείας SPORTTAPE.

Πρόγραμμα Λεωφορείων.
Η αναχώρηση των 3 λεωφορείων από Αθήνα θα γίνει από την πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 10:00πμ.

Η επιστροφή αυτών θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουλίου
·    Αναχώρηση του ενός λεωφορείου στις 16:00μμ για να εξυπηρετήσει τους αθλητές που θα τρέξουν στο Rupicapra και θα έχουν τελειώσει νωρίτερα.
·    Αναχώρηση των άλλων δύο λεωφορείων της διοργάνωσης στις 19:00μμ.

Τέλος, οι χώροι υποδοχής και φιλοξενίας (το σχολείο και ο χώρος κατασκήνωσης) ήδη έχουν προετοιμαστεί με ενδελεχείς διαδικασίες καθαριότητας και απαραίτητων διαδικασιών. Επισημαίνεται πως στα πλαίσια της αναβάθμισης των συνθηκών φιλοξενίας και λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών, φέτος πρωτοπορεί η διοργάνωση φροντίζοντας και τους χώρους υγιεινής παρέχοντας φορητές wc ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η εξυπηρέτηση των αθλητών όσο και η προστασία του περιβάλλοντος.

Previous ArticleNext Article