Ελασσόνα

«Φωνάζουν» οι καλλιεργητές του Μικρού Ελευθεροχωρίου

 «Φωνάζουν» από αγανάκτηση πια οι αγρότες και οι καλλιεργητές του Μικρού Ελευθεροχωρίου Ελασσόνας, που δεν κρύβουν την οργή τους για την ασυνήθιστα μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της ΔΕΗ για την αποκατάσταση βλάβης σε συγκεκριμένη αρδευτική γεώτρηση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην «Ε», για μια ζημιά που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, η βλάβη… ακόμη δεν αποκαταστάθηκε, με αποτέλεσμα η γεώτρηση να μην λειτουργεί και να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την άρδευση των καλλιεργειών τους.

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, αφού παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Δήμου Ελασσόνας και του αρμόδιου αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Σαπουνά προς την επιχείρηση, η γεώτρηση δεν λειτουργεί και οι καλλιέργειες παραμένουν χωρίς νερό! Μάλιστα, απειλούν πως θα αναγκαστούν να προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη, αφού οι καλλιέργειές τους καταστρέφονται, και μάλιστα σε μια περίοδο με παρατεταμένη ανομβρία.

Ολοκληρώνοντας, στη διαμαρτυρία τους προς την «Ε», οι αγρότες του Μικρού Ελευθεροχωρίου Ελασσόνας θα αναρωτηθούν με νόημα: «Αλήθεια, αν συνέβαινε παρόμοια ζημιά στον κάμπο της Λάρισας, η αποκατάσταση της βλάβης στην ηλεκτροδότηση της γεώτρησης θα κρατούσε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article