Ελλάδα

Φονικό: Αδερφός σκότωσε αδερφό για περιουσιακές διαφορές

Περιουσιακές διαφορές, σύμφωνα με πληροφορίες όπλισαν το χέρι ενός 66χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, ο οποίος σήμερα σκότωσε τον 71χρονο αδερφό του στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι. Τα δύο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα και τα καλοκαίρια τα περνούσαν στο Μεγαλοχώρι, από όπου κατάγονταν. Τα σπίτια τους ήταν το ένα δίπλα στο άλλο.

Απασχολούσαν δε συχνά τις αστυνομικές αρχές με εκατέρωθεν μηνύσεις που υπέβαλλαν το τελευταίο διάστημα, ενώ οι γείτονες υποστηρίζουν ότι οι καυγάδες ήταν συχνοί και συνεχείς μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος; Περιουσιακές διαφορές.

Σύμφωνα με γείτονες, ο 71χρονος, συνταξιούχος λιμενικός, πήγε στο σπίτι του αδερφού του, όπου άρχισαν να μαλώνουν,  ενώ και οι δύο κρατούσαν στα χέρια γεωργικά εργαλεία. Όταν ο 71χρονος έστρεψε την πλάτη του, προς το σπίτι του, που βρισκόταν δίπλα σε αυτό του αδερφού του, ο 66χρονος τον πυροβόλησε με δίκαννο.

Εν τω μεταξύ, τραυματίστηκε στον θώρακα και η σύζυγος του θύματος, η οποία από το νοσοκομείο Τρικάλων διεκομίσθη και νοσηλεύεται στη θωρακοχειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα. Ο 66χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς.
Πηγή: ert.gr

Previous ArticleNext Article