Αθλητισμός

Φιλικό με την ΑΕΛ ο ΓΣΛ και χρήσιμα συμπεράσματα

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο Γυμναστικός σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο την συντοπίτισσα ΑΕΛ.

Ήταν ένα δυνατό φιλικό για τις δύο ομάδες της πόλης που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία της Α2 Εθνικής και πολύ χρήσιμο για τον κόουτς του ΓΣΛ Στέφανο Πέρκο ο οποίος εξήγαγε τα συμπεράσματά του ενόψει Ηρακλείου.

Σκορ στο φιλικό δεν κρατήθηκε, καθώς ο σκοπός άλλωστε ήταν να γίνει μια πολύ δυνατή προπόνηση, μιας και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς στην Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή (4 μ.μ.) κόντρα στο Ηράκλειο.

Ο κ. Πέρκος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του και δοκίμασε διάφορα σχήματα, καθώς απουσίαζαν και δύο βασικοί παίκτες οι οποίοι είναι τραυματίες.

Πρόκειται για τους Γκιουλέκα και Μπέμπη των οποίων μάλιστα η συμμετοχή στο ματς της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο ισχίο και ο δεύτερος στον ώμο. Το ιατρικό επιτελείο τους παρακολουθεί στενά και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν είναι σε θέση να ταξιδέψουν με την αποστολή στην Κρήτη.

Η ομάδα του ΓΣΛ θα «πετάξει» από Θεσσαλονίκη ξημερώματα Σαββάτου για το Ηράκλειο.

Previous ArticleNext Article