Αθλητισμός

Φιλική νίκη του Π.Ο.Ε.

Του Γιάννη Μουκίδη

Φιλική νίκη για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε του Τυρνάβου με 3-2. Ο αγώνας ήταν ανοιχτός, με δυνατές μονομαχίες και συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες, με χαμένες ευκαιρίες, αλλά και με πέντε γκολ, που μάλλον αποζημίωσαν τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου της Ελασσόνας.

Οι δύο προπονητές Θανάσης Γκαδρής(του ΠΟΕ) και Χρήστος Λόλας(του Τυρνάβου) είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Ο αγώνας, παρά τον φιλικό του χαρακτήρα, ήταν μια καλή «πρόγευση» για τις «μάχες» του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΛ, όπου θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:

10΄: Επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων, δυνατό σουτ του Γκαντρή του Τυρνάβου και η μπάλα στο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.

12΄: Σέντρα ακριβείας του Ματούλα από δεξιά βρίσκει τον καλά πλασαρισμένο Τσιάγκο, που με ωραία δυνατή κεφαλιά γράφει το 1-0 .

20΄: Επικίνδυνο σουτ του Γκαντρή(Τυρνάβου) υποχρεώνει τον γκολκίπερ του ΠΟΕ να αποκρούσει σωτήρια.

24΄: Ωραία ομαδική προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Νικολαΐδη, που δίνει τη μπάλα στον επερχόμενο Τσιάγκο, που με δυνατό σουτ κάνει το 2-0 .

37΄: Πέναλτι, σε ανατροπή του Καρακάνου. Το πέναλτι εκτελεί ο Γκαντρής, μειώνοντας σε 2-1 .

41΄: Έξυπνη προσπάθεια του δραστήριου Πετκολάϊ(Έρβιν), που με σουτ γράφει το 3-1 .

49΄: Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά από τον Γαννό(Τυρνάβου), που με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ «κρεμάει» τον τερματοφύλακα Στάμο και γράφει το τελικό 3-2 .

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μπουροτζήκας, Κουτούμπας και η κ. Δεληγιάννη Αλεξάνδρα

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Θανάσης Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Σακοράφας, Μπαλαμούτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πετκολάϊ(Έρβιν), Μενσούρ, Μάρκου, Τσιάγκος, Ματούλας, Νικολαϊδης.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στάμος, Γκουτζουρέλας, Ουσταμπασίδης, Μίχης, Τάμπας, Ντούμος, Πάτσης, Μηνάς, Δριστέλας, Γαλάτος, Μπαρλαγιάννης, Γεωργούλας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Χρήστος Λόλας): Γραβάνης, Καλέσης Αχιλ., Κουσιάνας, Πρατσίλας, Βλιώρας, Καραμάνος, Γαννός, Παυλόπουλος, Καλέσης Αποστ., Γκαντρής, Κατσιάνας.

Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Πέρπερας, ΄Μόκιας, Γκαμπέτας, Γκουγκουστάμος, Φασέγκας, Ροντούλης, Χατζηκρανιώτης, Στεφανίδης, Τσουλάμι.

 

Previous ArticleNext Article