Ελασσόνα

Υποστήριξη αθλητών στην Παλιά Σκαμνιά στο πλαίσιο του 2ου Ορεινού Αγώνα Κρυόβρυσης Ολύμπου

O Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Ολυμπος» μετά από κάλεσμα των διοργανωτών ( Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυόβρυσης Ελασσόνας και του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας ) θα συμμετέχει την Κυριακή 13 Αυγούστου στον 2ο Ορεινό Αγώνα Κρυόβρυσης Ολύμπου 2017 για υποστήριξη αθλητών, στον σταθμό τροφοδοσίας απ’ όπου οι αθλητές θα μπορούν να προμηθευτούν νερό (ξηρούς καρπούς, φρούτα εποχής, ηλεκτρολύτες) μπροστά από την εκκλησιά της Αγίας Τριάδας της ιστορικής και μαρτυρικής Παλιάς Σκαμνιάς.

Από τον Σύλλογο καλούνται οι απανταχού Σκαμνιώτες, οι φίλοι τους και ειδικά οι νέοι να συμμετάσχουν στην προσπάθεια των διοργανωτών και του Συλλόγου Σκαμνιωτών για τη στήριξη της ιδέας του αθλητισμού, την ανάδειξη της περιοχής και την προβολή της νότιας πλευράς του μυθικού βουνού του Ολύμπου.
Η αναχώρηση για την Παλιά Σκαμνιά των Σκαμνιωτών και φίλων τους θα γίνει από την πλατεία της Σκαμνιάς ώρα 8:30 το πρωί. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται πριν τις 9:45 στην παλιά Σκαμνιά διότι, περίπου στις 10 π.μ. θα περάσει ο πρώτος δρομέας μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και για συμμετοχές για τον σταθμό τροφοδοσίας να επικοινωνούν στο τηλ. 6985-564303 του Συλλόγου και στο e-mail: sskamnioton@gmail.com
Πηγή: eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article