Αθλητισμός

Τρεις μεταγραφικές κινήσεις για Οικονόμο Τσαριτσάνης

Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής περιόδου ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρης Κοντοθανάση.

Ο ταλαντούχος Βλαχογιαννίτης ποδοσφαιριστής βρισκόταν το τελευταίο 20ήμερο στην Αυστρία, όπου μετείχε στην προετοιμασία της SC Rheindorf Altach (ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής – Bundesliga) και έφθασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ λίγες ώρες αργότερα υπέγραψε το δελτίο του στην Τσαριτσάνη.

Ο Κοντοθανάσης, γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή Βρασίδα που ακόμη είναι ενεργός στην Δόξα Βλαχογιαννίου, γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1999 και έχει αγωνισθεί επί διετία στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ κατά τον φετινό πρώτο γύρο αγωνιζόταν στον Ηρακλή Νεάπολης.

Παράλληλα, η τσαριτσανιώτικη ομάδα απέκτησε τον επιθετικό Γιώργο Θεοχάρη (γενν. 3 Απριλίου 2000) που ανήκε στον Ατρόμητο Παλαμά και τον μέσο Χρήστο Τσούντσουρα (γενν. 2 Οκτωβρίου 2001) που αγωνιζόταν στην Δόξα Βλαχογιαννίου, αυξάνοντας τις επιλογές του προπονητή Νίκου Φώλλα, εν όψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

crimsonscorer.gr

Previous ArticleNext Article