Αθλητισμός

Τρίτη η Αλεξούλη στο Λιντς

Την τρίτη θέση στο μήκος στο μίτινγκ του Λιντς κατέλαβε η Λαρισαία Λίλη Αλεξούλη.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε καλύτερο άλμα στα 6,38 μ., από το δεύτερο άλμα της, ενώ είχε δύο ακόμη έγκυρες προσπάθειες στα 6,36 μ. και 6,25 μέτρα. Η 25χρονη κυνηγάει ένα άλμα στα 6.50 μ., (όριο), επίδοση που φάνηκε πως είναι στις δυνατότητες της, καθώς τα άκυρα της ήταν αρκετά μεγάλα.

Κάτι ανάλογο επιδίωξε και η Εφη Κολοκυθά. Η αθλήτρια του Μάκη Πάντου στην προσπάθεια της να πετύχει ένα μεγάλο άλμα έκανε πέντε άκυρες προσπάθειες, ενώ στο μοναδικό άλμα που μετρήθηκε στα 6,02 μ., πάτησε αρκετά πίσω από τη βαλβίδα. Οι δύο αθλήτριες έχουν την ευκαιρία να πετύχουν το στόχο τους, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, έναν ακόμη αγώνα εκτός συνόρων πραγματοποίησαν ο Παναγιώτης Ανδρεάδης και ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Οι δύο σπρίντερ έτρεξαν στο Λουξεμβούργο, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν δύο κούρσες. Ο Ανδρεάδης αφού έκανε 6.81 στον προκριματικό τερμάτισε πρώτος στον τελικό με 6.74.

Βιαστικός αποδείχθηκε ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που έκανε άκυρη εκκίνηση στον τελικό, αλλά,οι διοργανωτές του έδωσαν την ευκαιρία να τρέξει σε άλλη σειρά, όπου τερμάτισε σε 6.78. Νωρίτερα είχε σημειώσει 6.91 στον ημιτελικό. Οι δύο αθλητές θα κάνουν τον επόμενο αγώνα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article