Αθλητισμός

Το χάρηκαν οι Παλαίμαχοι Απόλλων Λάρισας και Π.Ο.Ε.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Μεγάλη Παρασκευή (26/4) το πρωί στο γήπεδο Φιλιππούπολης διεξήχθη φιλικό παιχνίδι Παλαιμάχων ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Π.Ο. Ελασσόνας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο σκοπός αυτού του φιλικού αγώνα είναι να ανταμώνουν οι παλιοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στο ποδόσφαιρο του νομού μας και όχι μόνο. Για την ιστορία το φιλικό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη του Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα με ανατροπή (2-1).

Το 0-1 σημείωσε στα πρώτα λεπτά ο Μάνος με ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά, για να φέρει το ματς στα ίσα ο… επίμονος Μπεριτζάς που κέρδισε το πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε για το 1-1. Η ολική ανατροπή έγινε από τον Γκάτα με γκολ που θύμισε τις παλιές καλές στιγμές του, όταν έκανε ότι ήθελε μέσα στα γήπεδα.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Φιλιππούπολης ήταν πραγματικό «χαλί» και σε αυτό υπεύθυνος είναι ο Παναγιώτης Δοξόπουλος που προσφέρει τα μέγιστα για το σύλλογο. Παράλληλα να αναφέρουμε πως στο γήπεδο βρέθηκε και παρακολούθησε το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, ο χρυσός χορηγός της ομάδας Νίκος Τσόγιας και ο υπεύθυνος ασφαλείας Βαγγέλης Δοξόπουλος. Επίσης το παιχνίδι παρακολούθησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Πατσιαβούρας και ο Μανώλης Γαραζανάκης (πρόεδρος ΣΕΠ Λάρισας).

Μετά το φιλικό παιχνίδι, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Απόστολος Φωτάκης τα είχε όλα έτοιμα για τους συμμετέχοντες. Στο ουζερί «Ψαροκόκκαλο» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Κολομητρούση παίχθηκε το τρίτο ημίχρονο με καλούς μεζέδες, τσιπουράκι και ότι άλλο ήθελε ο καθένας.

Απόλλων Λάρισας: Μακαρός, Μπίζιος, Σκοτεινιώτης, Αλεξούδης, Καρβούνης, Αγγελής, Τσότσος, Μπεριτζάς, Αργυρακούλης, Τσαπατώρης, Δρυστέλλας, Ντελόπουλος, Μάγγος, Κούτσικος, Φωτάκης Απ., Φωτάκης Ακ., Κανιάς, Αντωνίου, Γκούρας, Μπουρονίκος, Νανούλης, Βελετάνης.

Π.Ο. Ελασσόνας: Ζυγούρης, Γελαδάρης, Ντούμος, Νάσης, Μάνος, Κουρδής, Φακίτσας, Κωνσταντινίδης, Βίτκος, Καζάκης, Ζυγογιώργος, Μωυσίσης, Γαβριήλ, Ζδάνης, Νάτσιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Δρυστέλλας.

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article