Ελασσόνα

Το Τμήμα Μπάσκετ του ΓΣΕ Ελασσόνας στο Δημαρχείο Ελασσόνας

Επίσκεψη των μελών του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΕ Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο και έγινε ενημέρωση τόσο για τα παιδικά τμήματα που έχουν δημιουργηθεί, όσο και για την ανδρική  ομάδα μπάσκετ και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα μέλη του τμήματος τόνισαν πως η προπονητική ομάδα η οποία αποτελείται από έμπειρους και ταλαντούχους προπονητές, εγγυάται τη διαμόρφωση ακέραιων χαρακτήρων και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη σωστή και συστηματική εκγύμναση των αθλητών, σεβόμενοι τις ατομικές δυνατότητες και τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε παιδιού, γιατί εκτός των άλλων πρώτα και πάνω από όλα πρέπει τα παιδιά  να  είναι χαρούμενα μέσα από τον  αθλητισμό.

Από την πλευρά του ο κ. Γάτσας δήλωσε : ‘Ο Δήμος Ελασσόνας θα παρακολουθεί από κοντά τις δράσεις του αθλητικού συλλόγου σας και πραγματικά το έργο που επιτελείται είναι πολύ σημαντικό, καθώς με τις ενέργειες σας προάγετε τον αθλητισμό και όλο και περισσότερα παιδιά παρακολουθούν τις προπονήσεις και αθλούνται συστηματικά»

Τόσο ο δήμαρχος όσο τα μέλη και οι προπονητές δεσμεύτηκαν για μια καλή και  δημιουργική συνεργασία με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών και την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους.

Previous ArticleNext Article