Λάρισα

Το συνδυασμό Νέα Επιμελητηριακή Δράση παρουσίασε ο επικεφαλής Δημήτρης Αδάμ

Το ψηφοδέλτιο Νέα Επιμελητηριακή Δράση του Δημήτρη Αδάμ παρουσιάστηκε χθες σε ειδική εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου της Λάρισας ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου στις 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Αδάμ συμμετέχουν περισσότεροι από εκατό υποψήφιοι που εκπροσωπούν και τα τρία τμήματα του Επιμελητηρίου. Μιλώντας στη διάρκεια της παρουσίασης ο επικεφαλής της Νέας Επιμελητηριακής Δράσης το χαρακτήρισε ψηφοδέλτιο νίκης και χαρακτήρισε την παρουσία των υποψηφίων ψήφο εμπιστοσύνης για τις επικείμενες εκλογές .

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης του από τη θέση του προέδρου ο κ. Αδάμ ευχήθηκε ο συνδυασμός να εκλέξει τους περισσότερους συμβούλους. «Όχι μόνο για να ασκήσουμε και πάλι τη διοίκηση στο Επιμελητήριο, συνεχίζοντας μια επιτυχημένη πορεία. Αλλά  και επειδή το επιμελητήριο σας χρειάζεται. Χρειάζεται ανθρώπους με τη δική σας προσωπικότητα, με τις δικές σας αξίες και οράματα, με τη δική σας έγνοια για την επιχειρηματικότητα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:  Η εποχή που έχουμε μπροστά μας δεν θα είναι εύκολη. Το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα λιγοστά χρηματοδοτικά εργαλεία και η αυξημένη αβεβαιότητα, μας κάνουν όλους να ανησυχούμε για το αύριο. Σ’ αυτές τις συνθήκες λοιπόν το Επιμελητήριο καλείται να παίξει έναν κομβικό ρόλο στη στήριξη των επιχειρήσεων, αλλά και στην μεταμόρφωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα μας. Γι’ αυτό ο Συνδυασμός μας, Νέα Επιμελητηριακή Δράση, έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα δράσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο, αλλά κυρίως εφικτό, έτσι ώστε κάθε επιχείρηση του νομού μας, μεγάλη ή μικρή, να έχει στη διάθεση της όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να σταθεί και να πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε: «Γνωρίζω ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Γνωρίζω επίσης ότι ο καθένας από μας έχει εξαντλήσει τις αντοχές του στη δύσκολη μάχη της καθημερινότητας, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα για τον ίδιο, την οικογένεια και την επιχείρηση του, αλλά και τους ανθρώπους που απασχολεί– μέλη κι εκείνοι των οικογενειών μας. Είμαστε η κοινωνική βάση που παράγει τον πλούτο σ’ αυτή τη χώρα. Μας αξίζει να ξανακερδίσουμε το σεβασμό που μας αναλογεί. Για το ρόλο μας στην διαμόρφωση του πλούτου της χώρας μας, για το ρόλο μας στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, για το διαρκή αγώνα που δίνουμε καθημερινά για να κρατάμε όρθια τη χώρα μας. Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλώ να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και να αντικρύσουμε ενωμένοι τις προκλήσεις του μέλλοντος, με πρώτη στη σειρά την εκλογική διαδικασία της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου.

Καταλήγοντας ο κ. Αδάμ είπε: -είναι  μια  ψήφος  εμπιστοσύνης

Η παρουσία σας εδώ σήμερα είναι   ένα  μήνυμα νίκης της  παράταξης  μας είναι μια υπόσχεση  ελπίδας για την  επιχειρηματικότητα στην περιοχή  μας.

Από εδώ, από το σπίτι  του  Λαρισαίου  Επιχειρηματία, στέλνουμε σαφές  μήνυμα νίκης της  Νέας Επιμελητηριακής  Δράσης  και  υπογραμμίζουμε  και  πάλι  ότι  όλοι  μαζί  θα  κάνουμε  ότι  είναι  δυνατό  για  να  επιστέψει  το  χαμόγελο  στα  πρόσωπα  των  συναδέλφων  μας.

Σήμερα  μπορώ  με  ευθύνη  να  σταθώ  απέναντι  στα  μέλη  του  Επιμελητηρίου  και   να   ζητήσω  :

-να   στηρίξουν  την  Νέα  Επιχειρηματική  δράση

-να  μας  δώσουν  τη  δύναμη  να  συνεχίσουμε  το  έργο  μας

-να  μας  εμπιστευθούν για  να  προχωρήσουμε το  Επιμελητήριο,  για  να  βγάλουμε  την  τοπική  επιχειρηματικότητα  από  τη  σημερινή  μιζέρια

 

 

Previous ArticleNext Article