Ελασσόνα

“Το γράμμα του πατέρα… που συγκίνησε το Γιώργο Κατσιαντώνη”

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Το 2017 “μπήκε” με συγκίνηση και όμορφα συναισθήματα για το βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη αφού το… δώρο του για το νέο έτος ήταν το γράμμα ενός πατέρα που τον ευχαριστούσε επειδή χάρισε στο γιο του που νοσηλεύονταν στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας… ένα παιχνίδι!

Το γράμμα του πατέρα

Αγαπητέ κ. Κατσιαντώνη,

“Είχαμε την τυχερή ατυχία ο μεγάλος μας γιός να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας. Ο γιός μας λοιπόν, πήρε σήμερα μεγάλη χαρά με το δώρο του Άγιου Βασίλη, χάρη στις δικές σας ενέργειες.

Σας ευχαριστώ για την ευγενική χειρονομία σας και σας συγχαίρω ειλικρινά για την κοινωνική σας ευαισθησία! Έχουμε έρθει προσφάτως στη Λάρισα και ομολογώ ότι δε σας γνωρίζαμε. Παρόλα αυτά, χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε.

Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχόμαστε να έχετε μία καλή χρονιά, με προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες.”

Η αντίδραση του βουλευτή ήταν άμεση και αυθόρμητη… στέλνοντας ως πατέρας και ο ίδιος αλλά και ως πολιτικός ευχές από καρδιάς στον άνθρωπο που του έδωσε χαρά με λόγια που “ακούει” η ψυχή…..

Οι ευχές του Γιώργου Κατσιαντώνη

“Σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα ευγενικά σχόλια, ειλικρινά με χαροποιήσατε που μου γράψατε ότι, έστω και μέσα από ένα καθαρά συμβολικό δώρο, μπόρεσα και έδωσα χαρά στο γιο σας! Θεωρώ αυτονόητο και ανθρώπινο, υπό την ιδιότητά μου, αλλά και υπό το ρόλο μου ως πατέρας που είμαι και γω, να βρίσκομαι ουσιαστικά κοντά στα παιδιά και στις οικογένειές τους που, σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη από το χαμόγελο και την αίσθηση ότι η Πολιτεία δεν τους ξεχνά…

Εύχομαι, λοιπόν, τώρα που σας γράφω αυτές τις γραμμές, να έχετε αφήσει πίσω στον παλιό χρόνο τις δυσάρεστες στιγμές, και να απολαμβάνετε την έλευση της καινούργιας χρονιάς στο σπίτι όλη η οικογένεια με  χαρά και ευτυχία!

Με τη σειρά μου, λοιπόν, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία, χαρές και ευτυχία για εσάς και την οικογένειά σας !”

 

 

 

Previous ArticleNext Article