Αθλητισμός

Τιμήθηκε ο Αλέκος Αλεξανδρής σε φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά

Σε φιλικό παιχνίδι, που έδωσε, στο γήπεδο της, η Καστοριά νίκησε τον Π. Ο. Ελασσόνας με σκορ 3-2, ενώ παράλληλα η διοίκηση της Καστοριανής ομάδας τίμησε τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό, με τις δύο ομάδες, απαλλαγμένες απο το βαθμολογικό άγχος, να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η Καστοριά ήταν καλύτερη στο α΄ημίχρονο, η μπαλα κυκλοφορούσε πολύ καλά, όμως και οι φιλοξενούμενοι δεν περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, αφού, εκμεταλλευόμενοι κάποια αμυντικά λάθη, έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 10΄ο Νίνος σούταρε και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 11΄ο Γιαρμάς αποσόβησε τον κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί, όταν ο Ματούλας βγήκε τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας της Καστοριάς του αρνήθηκε το γκολ. Στο 13΄ο Νίνος έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Αντωνιάδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 25΄ο Rapo έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Πετρίδης με σουτ έκανε το 2-0. Στο 27΄ο Γιαρμάς είπε και πάλι όχι, στην προσπάθεια του Πεπκολάι. Στο 32΄ο Γιαρμάς απέκρουσε πέναλτι του Ματούλα, το οποίο κέρδισε ο Μεσούρ, όταν ανατράπηκε, μέσα στην περιοχή, από τους αμυντικούς. Στο 34΄μετά από λάθος της άμυνας, ο Αντωνιάδης με σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το 3-0. Στο 36′ ο Γιαρμάς απέκρουσε την προσπάθεια του Ματούλα, σε ένα ακόμη τετ α τετ, του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Στο β΄ημίχρονο και πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 48΄ο Τσένος σούταρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Γεωργούλας, που έγινε κάτοχος της μπάλας, την έστειλε, με πλασέ, μέσα από την περιοχή, στα δίχτυα του Κράτσιου, κάνοντας το 3-1. Στο 55΄ο Κράτσιος απέκρουσε φάουλ του Ματούλα. Στο 62΄, σε σουτ του Χασάι, η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 82΄ο νεοεισελθών Γιαρμάς βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με τον τελευταίο να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 86΄η Ελασσόνα μείωσε σε 3-2, με σουτ του Μπαρλαγιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η Διοίκηση του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” τίμησε τον τεχνικό του Π. Ο. Ελασσόνας, Αλέκο Αλεξανδρή, για τη μεγάλη του προσφορά, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας του μία ανθοδέσμη.

4

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Δημητριάδη και των βοηθών του κ.κ. Κοτεκίδη και Κύρου, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς (46΄Κράτσιος), Νίνος (46΄Τσόπρας), Μηλιάτης, Νέδος, Τράντας (55΄Λαδάς), Αντωνιάδης, Damzi, Πετρίδης (60΄Μελισσανίδης), Χασάι, Rapo (81΄Γιαρμάς), Μαντζάνας (46΄Φυτανίδης)

Π. Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Στάμου, Μάρκου, Τσένος, Περτζίονι, Καρλιάμπας, Πάτσης, Παπαχρήστου, Πεπκολάι, Μεσούρ, Ματούλας, Μπαλαμώτης.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κατοντικίδης, Μπαρλαγιάννης, Μπούσιας, Γεωργούλης, Καραμάνος, Τεούσης, Ταστεμερίδης

2

 

1

 

Previous ArticleNext Article