Ελασσόνα

Την Τσαριτσάνη και τον Δρυμό επισκέφτηκε ο Χρήστος Κέλλας

Την Τσαριτσάνη και τον Δρυμό επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου ενημέρωσε τους κατοίκους για το πρόγραμμα της ΝΔ και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα της ασφάλειας και του πρωτογενούς τομέα, επισημαίνοντας:

«Το αίσθημα ασφάλειας θα αποκατασταθεί σε όλη την επικράτεια, γιατί είναι δημοκρατικό δικαίωμα και προϋπόθεση της ελευθερίας των πολιτών. Με την κατάργηση των νομών Παρασκευόπουλου, την επαναφορά φυλακών υψίστης ασφαλείας, την κατάργηση του νόμου για το άσυλο στα πανεπιστήμια και την ενίσχυση της Αστυνομίας με νέο προσωπικό και εξοπλισμό, θα καταπολεμήσουμε την εγκληματικότητα και κάθε εστία ανομίας σε όλη τη χώρα.

Η πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” τελειώνει σύντομα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει ότι “τα σύνορα της χώρας μας δεν είναι διαγραμμίσεις στον χάρτη”, και δέσμευσή μας είναι η φύλαξη και υπεράσπισή τους. Θα διαχωρίσουμε το μεταναστευτικό από το προσφυγικό, σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία από την οποία δεσμεύεται η χώρα. Όσοι δεν δικαιούνται άσυλο, θα επιστρέφουν στην Τουρκία και τις πατρίδες τους.

Ταυτόχρονα με τη φύλαξη των συνόρων, θα εντατικοποιηθούν και οι έλεγχοι σε όλα τα εισαγόμενα προϊόντα και θα είμαστε πολύ αυστηροί, προκειμένου να βάλουμε τέλος στο αίσχος των παράνομων “ελληνοποιήσεων” και οι κτηνοτρόφοι μας να ανασάνουν.

Συγχρόνως, ο εκσυγχρονισμός του ΕΛΓΑ θα ανακουφίσει τους αγρότες μας, ενώ τα πρόσθετα μέτρα όπως το Εθνικό Αγροτικό Επιμελητήριο, η επικοινωνία της Κυβέρνησης με τις διεπαγγελματικές οργανώσεις παραγωγών ανά προϊόν και τη συμμετοχή μεταποιητών και εμπόρων καθώς και η διασφάλιση σταθερών πόρων από τη νέα ΚΑΠ, θα στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα συνολικά και, σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση της φορολογίας, θα αναθερμάνουν την αγροτική οικονομία της χώρας και θα συμβάλλουν στην αναγέννηση της υπαίθρου».

 

Previous ArticleNext Article