Λάρισα

Την “Μέκκα” της διασκέδασης στη Λάρισα θα την βρεις στην Ολύμπου 28!

Άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Ολύμπου 28 και υπόσχεται να χαρίσει τον πιο δυνατό χειμώνα στην πόλη της Λάρισας. Η “Μέκκα” είναι ο χώρος που ξεκίνησαν όλα και συνεχίζουν… Η διασκέδαση, το κέφι, ο χορός και όλα τα συναισθήματα που “χτυπάνε” κόκκινο από την στιγμή που θα μπεις μέχρι να ξημερώσει!

Οι Ελευθέριος Καμπούρης, Ιωάννης Δαμαλής, Θάνος Γκουντούρας και Κώστας Γκουντούρας οραματίστηκαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μαζί ένα χώρο που πρόκειται να αποτελέσει το επίκεντρο της διασκέδασης στην Λάρισα και που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων επάνω του. Η “Μέκκα” είναι ένα μαγαζί διαφορετικό από τα άλλα, που προσφέρεται για νύχτες έντονης διασκέδασης, υπό τους ήχους της αγαπημένης σου μουσικής!

Από Πέμπτη έως και Κυριακή (με εξαίρεση αυτή την εβδομάδα όπου η “Μέκκα” θα λειτουργήσει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), από τις 11 το βράδυ έως και τις πρώτες πρωινές ώρες η “Μέκκα” αποτελεί τον ένα και μοναδικό προορισμό για την απόλυτη διασκέδαση!

Πρωταγωνιστές των βραδιών στη “Μέκκα” αποτελούν οι κορυφαίοι dj’s που ανεβαίνουν στα decks για να ξεσηκώσουν το κοινό της πόλης, αλλά και οι Live εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως το συγκρότημα “Άνω Κάτω”, που θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη, αλλά και οι Αντρέας Δρακόπουλος και Γεωργία Γεωργιάδου, που κάθε Κυριακή αναλαμβάνουν την διασκέδαση σας, τραγουδώντας μεγάλες μουσικές επιτυχίες.

Τώρα πια δεν θα ανησυχείς για το που θα βρεις την καλύτερη διασκέδαση στην πόλη, καθώς όλοι οι δρόμοι οδηγούν μόνο σε έναν προορισμό, στην “Μέκκα”, στην οδό Ολύμπου 28!

Μέκκα Club Larisa

Ολύμπου 28, Λάρισα

Τηλ.κρατήσεων: 694 416 5256

Τιμή απλής φιάλης: 70 ευρώ

Τιμή special φιάλης: 80 ευρώ

Ανοιχτά Πέμπτη-Κυριακή από τις 11 μ.μ.

Facebook: https://www.facebook.com/mekkaentertainment/

Previous ArticleNext Article