Κόσμος

Τζορτζ Μάικλ: Ποιοι διεκδικούν την κληρονομιά των 120 εκατ. ευρώ

Πλάι στη μητέρα του θα ταφεί ο Τζορτζ Μάικλ, όπως αποκάλυψε κοντινός του φίλος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα σε ηλικία 53 ετών θα ταφεί στο Highgate Cemetery, κοντά στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο, όπου αναπαύεται και η μητέρα του Λέσλι Παναγιώτου που πέθανε από καρκίνο το 1997. Στο ίδιο νεκροταφείο έχει ταφεί και ο Καρλ Μαρξ.

Καβγάδες στην οικογένεια – Πολλοί συγγενείς έμαθαν για τον θάνατό του από τις ειδήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει καβγάς στην οικογένεια του τραγουδιστή καθώς ο ένας επιρρίπτει ευθύνες στον άλλο για την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει. Συγγενείς του καταγγέλλουν ότι είχαν μείνει εκτός και μάλιστα έμαθαν για τον θάνατό του από τις ειδήσεις!

Οπως αποκαλύπτει φίλος του: «Πρόκειται για μία μεγάλη οικογένεια και τώρα οι μισοί κατηγορούν τους άλλους που δεν τον βοήθησαν με τα ναρκωτικά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε».

Οκτώ άτομα διεκδικούν την περιουσία των 120 εκατ. ευρώ
Την ίδια ώρα τουλάχιστον οκτώ πρόσωπα, μεταξύ των οποίων παιδιά αστέρων της ποπ μουσικής όπως η Μπλούμπελ, κόρη της πρώην Spice Girl, Τζέρι Χάλιγουελ-Χόρνερ, φέρονται σαν πιθανοί κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ. Σε περίπου 120 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ποσόν που θα μοιραστεί σε «βαφτιστήρια», εραστές και λοιπούς οικείους όπως ορίζει η διαθήκη του εκλιπόντος σούπερ-σταρ. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν πολυτελείς κατοικίες στο Λονδίνο, την Οξφόρδη, τη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϊ κ.α.

Τα τελευταία χρόνια ο Τζορτζ Μάικλ ζούσε αποκομμένος από τους στενούς του συγγενείς, οι οποίοι και εξέφρασαν έντονα παράπονα για το γεγονός ότι εκείνοι που τον συναναστρέφονταν ως τις τελευταίες του ώρες δεν τον φρόντισαν όπως θα έπρεπε. Το πάλαι ποτέ είδωλο της ποπ αφέθηκε στην τύχη του και τελικά επήλθε το μοιραίο, εφόσον κανείς δεν τον σταμάτησε από τον κατήφορο της αυτοκαταστροφής που ακολουθούσε.

2

Παρά την αποξένωση από την οικογένειά του, εικάζεται ότι η περιουσία του θα μοιραστεί μεταξύ των ατόμων τα οποία ο ίδιος είχε κατά καιρούς βαπτίσει, καθώς και στις δύο μεγαλύτερες αδελφές του, Μέλανι και Γιόντα. Μερίδιο όμως από τα υπάρχοντα του Τζορτζ Μάικλ αναμένεται να λάβει και η Μπλούμπελ, η κόρη της Τζέρι Χάλιγουελ-Χόρνερ των Spice Girls, η οποία είναι βαφτισιμιά εξ αγχιστείας, καθώς ο δικός της «νονός» είναι ο πρώην εραστής του Μάικλ, ο Κένι Γκος. Αλλά και ο τελευταίος σύντροφός του, ο κομμωτής διασήμων Φάντι Φαουάζ, πιθανότατα δεν θα μείνει εκτός της γενναιοδωρίας του Τζορτζ Μάικλ.

Ο Τζορτζ Μάικλ διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την τραγουδίστρια Σέρλι Χόλιμαν, ένα από τα άτυπα μέλη των Wham! Η Χόλιμαν έκανε φωνητικά σε όλους τους δίσκους και τις συναυλίες του συγκροτήματος και αργότερα παντρεύτηκε τον Μάρτιν Κεμπ, μπασίστα και τραγουδιστή των Spandau Ballet.

 

Previous ArticleNext Article