Λάρισα

Τα “φονικά” χιλιόμετρα της εθνικής οδού Λάρισας –Τρικάλων

ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝΤο επικίνδυνο κομμάτι της εθνικής οδού Λάρισας –Τρικάλων, από τη διασταύρωση της Τερψιθέας έως τον κόμβο της Ραχούλας, επαναφέρει στην επικαιρότητα το τελευταίο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο ύψος του Κέντρου Αποκατάστασης «ANIMUS», όπου έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος από το Ζάρκο Τρικάλων.

Πρόκειται για τα τελευταία 6 επικίνδυνα χιλιόμετρα για τα οποία η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναζητεί χρηματοδότηση προκειμένου και αυτό το τμήμα να καταστεί ασφαλές όπως η υπόλοιπη εθνικής οδός Λάρισας – Τρικάλων μετά τα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια.
Αν αυτό το δυστύχημα σημειώθηκε στο εναπομείναν επικίνδυνο τμήμα της εθνικής οδού, στον ίδιο δρόμο αλλά στην ευθεία της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής, καταγράφηκαν ωστόσο άλλα δύο τροχαία δυστυχήματα, ένα σημείο όπου, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για ευθεία οδό, διαθέτει και διαχωριστική νησίδα.

«Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» σημειώνει , με αφορμή γενικά τα δυστυχήματα, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας Σερ. Καφετζής εστιάζοντας «στον παράγοντα άνθρωπο».
Πηγή: Ελευθερία

Previous ArticleNext Article