Παραπολιτικά

Τα’ λεγε ο Κατσιαντώνης στο Σπίρτζη….

“Είναι ντροπή σε μια εποχή που οι επαγγελματίες θα έπρεπε να δραστηριοποιούνται για την ανάπτυξη στα παράλια, να ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους για το αυτονόητο. Για το δίκαιο όλων μας, που θέλει την πλήρη πρόσβαση μέσα από τις δικές σας διαδικασίες σε περιοχές παράλιες και ιστορικές που έχουν μεγάλη ιστορική, θρησκευτική, κοινωνική, οικονομική, τουριστική και πολιτιστική αξία. Στηρίξτε τους επενδύοντας με πράξεις “.

Με αυτά τα λόγια και μέσα από μια λεπτομερή παρέμβαση στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών…. για την ανύπαρκτη οδική σήμανση στον μη ολοκληρωμένο κόμβο Πυργετού, ο Γιώργος Κατσιαντώνης ήταν ο μόνος Βουλευτής που προειδοποίησε το Χρήστο Σπίρτζη για τα χειρότερα που θα’ ρθουν….

Και τα χειρότερα ήρθαν παρά τη μοναδική δυνατή “φωνή” του Βουλευτή Λάρισας ο οποίος αν και βγήκε αληθινός με τα λεγόμενά του… δεν “ίδρωσε το αυτί” του Χρήστου Σπίρτζη λέγοντάς του ότι:

“Tα περιθώρια στενεύουν, προχωρήστε κατεπειγόντως στην ολοκλήρωση ενός πλήρους οδικού κόμβου στην περιοχή του Πυργετού καθώς ξεκινά άμεσα η τουριστική περίοδος, και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα παράλια και στα γύρω ορεινά ιστορικά χωριά κινδυνεύουν να ζημιωθούν περισσότερο οικονομικά, ενώ οι τουρίστες, Έλληνες και ξένοι, θα απομακρυνθούν από μια δημοφιλή περιοχή που στήριζαν με την επισκεψιμότητά τους πριν την παράδοση του ημιτελούς έργου”.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών οφείλει μία τίμια και ειλικρινή απάντηση στο Γιώργο Κατσιαντώνη, που δηλώνει σύμμαχος στο δίκαιο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα παράλια του Νομού Λάρισας, αλλά και των επισκεπτών που δεν οφείλουν τίποτα, για να ταλαιπωρούνται και να κινδυνεύουν στις δαιδαλώδεις διαδρομές , στην προσπάθεια τους να αποφασίσουν για τον αν πρέπει να κινηθούν  προς “το Βορρά η προς το Νότο”.

Previous ArticleNext Article