Αθλητισμός

Τέλος στην αγωνιστική περίοδο για τους αθλητές του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

Έκλεισαν την αγωνιστική περίοδο οι αθλητές του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και μετά την απαραίτητη περίοδο ξεκούρασης για την σωματική, ψυχική ισορροπία και ανασυγκρότηση δυνάμεων, οι αθλητές  ξεκίνησαν την χειμερινή τους προετοιμασία. Όλη η αγωνιστική χρονιά πρόσφερε στους μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές νίκες, μετάλλια βάθρα επιτυχίες, χαρές, συγκινήσεις, χαμόγελα, αγκαλιές, νέες φιλίες, υγιή ανταγωνισμό.

Ο Σύλλογός μας  κάθε χρόνο διοργανώνει μεγάλους καθιερωμένους  πια ποδηλατικούς  αγώνες και εκδηλώσεις  που  αποτελούν σπουδαία ποδηλατικά γεγονότα για την Θεσσαλία και στέφονται κάθε χρόνο με απόλυτη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση αθλητών και συνοδών  από όλη την Ελλάδα. Η χρονιά που πέρασε περιελάμβανε πολλές επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις που έφερε εις πέρας ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την  www.cyclinghellas.gr  . Για πρώτη φορά στον τόπο μας διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάραθων ΜΤΒ στον Κίσσαβο μια άψογη συνδιοργάνωση του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Τεμπών με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και συνοδών από όλη την Ελλάδα που φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της περιοχής. Η σπουδαία συνδιοργάνωση του  αγώνα ΜΤΒ  με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καλαμπάκας στα Μετέωρα- «Meteora MTB Race 2016»   συγκέντρωσε πλήθος αθλητών, συνοδών και θεατών, ενώ οι επιτυχημένες συνδιοργανώσεις με τον Δήμο Ελασσόνας και τον Δήμο Αγιάς στα φημισμένα βουνά Όλυμπο και Κίσσαβο με τα καθιερωμένα και πολύ πετυχημένα  πια Κύπελλα Αναβάσεων το «1ο Κύπελλο Ανάβασης – Όλυμπος – 1η Ανάβαση Λιβαδίου» και το «2ο Κύπελλο Ανάβασης – Κίσσαβος – 24η Ανάβαση Ανατολής» που περιελάμβαναν και μικρούς στα Junior Up Hill Cup,  συγκέντρωσαν πλήθος μικρών και μεγάλων αθλητών από την επικράτεια. Τέλος η  συνδιοργάνωση με το Δήμο Λαρισαίων του αγώνα Χρονομέτρησης ζευγών στη Λάρισα  και η  συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τυρνάβου του  junior αγώνα  ΜΤΒ στον Τύρναβο με τεράστια συμμετοχή μικρών αθλητών από σωματεία της Ελλάδας επίσης αποτέλεσαν σπουδαίες  αθλητικές διοργνώσεις.
Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ επιθυμεί να εκφράσει τις βαθιές του ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, το Δήμο Αγιάς, το Δήμο Τυρνάβου,το Δήμο Τεμπών, το Δήμο Ελασσόνας, τον  Πολιτιστικό  Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος», το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, την Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών ΣΜΑ Λάρισας, την “Cycling Hellas”, εθελοντές, βοηθούς, μέλη και φίλους του Συλλόγου για την συμπαράσταση και στήριξη των αθλητικών εκδηλώσεων της χρονιάς.  Για το νέο έτος ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ έχοντας άψογη συνεργασία με την“Cycling Hellas” την θερμή συμπαράσταση  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας και άλλων Τοπικών Δήμων έχει στόχο την διοργάνωση σπουδαίων αθλητικών γεγονότων με Πανελλήνια εμβέλεια και συμμετοχή αθλητών με απώτερο στόχο  να συμβάλλουμε  όλοι μαζί στην  τουριστική ανάπτυξη της κάθε περιοχής καθώς και στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων.

Ακόμη ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί όλους τους 70 μικρούς και μεγάλους αθλητές του που τίμησαν την ομάδας τους συμμετέχοντας σε περισσότερους από 40 αγώνες, αναδεικνύοντας τον καλύτερο τους εαυτό και την αξία τους τόσο αγωνιστικά όσο και ηθικά, με τον χαρακτήρα τους, με τις προσπάθειές τους, τις επιτυχίες τους, τις νίκες τους σε διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες. Εκφράζει ακόμα τις ευχαριστίες του στους προπονητές της τον Κο Δαλαβίκα Κώστα και ιδιαίτερα στις προπονήτριες Κα Ευαγγέλου Εύη και Κα Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα για τα έργο και τη δυναμικότητα που κατέθεσαν στη Σχολή Ποδηλασίας που φέτος περιλαμβάνει 42 Μίνι ως Εφήβους αθλητές. Θερμά να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και συνοδούς των αθλητών που στάθηκαν με πολύ θετικότητα και αγάπη δίπλα στα δικά τους, σε όλα τα παιδιά της ομάδας και στον Σύλλογο και ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί.
Εκφράζει τέλος τις ευχαριστίες του στους βασικούς και σταθερούς χορηγούς του το κατάστημα ποδηλάτων «www.dalavikasbikes.gr», την «www.cyclinghellas.gr», «www.powerfm932.gr», την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas», την εταιρεία «www.32bit.gr» για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο.

1

4 14947855_1768115590120908_6930301206693792062_n

Previous ArticleNext Article