Ελασσόνα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, θα συνεδριάσει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της υπ’ αριθμό 24/2016 μελέτης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις Δ.Ε. Αντιχασίων, Λιβαδίου, Σαρανταπόρου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  2. Έγκριση της υπ’ αριθμό 25/2016 μελέτης του έργου «Διαμόρφωση χώρου για την λειτουργία Κέντρου Κοινότητας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  3. Έγκριση της «Κυκλοφοριακής Μελέτης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ορθομαρμάρωση οστεοφυλακίων κοιμητηρίου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην ΔΕ Ολύμπου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ηλεκτροφωτισμός χώρου στάθμευσης στο ΚΤΕΛ Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ανάδειξη μονοπατιών από Ελασσόνα έως Γεφύρι Γιάννενας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  8. Έγκριση 5ου ΑΠΕ του έργου «Υδροδότηση Τ.Κ. Καρυάς – Συκαμινέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  9. Έγκριση της μελέτης «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε.Λ. Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
  10. Έγκριση 1ου Σ.Π. και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης της μελέτης «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε.Λ. Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
  11. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Μεταφορά νερού και υδροδότηση Ελασσόνας από πηγές Κεφαλοβρύσου» στο Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
  12. Έγκριση της μελέτης «Μελέτη υδραυλική – Η/Μ δικτύων αποχέτευσης – ομβρίων στο Δ.Δ. Κρανιάς». Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
  13. Έγκριση χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας αμιγούς καταστήματος προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον κ. Σταύρο Μπουμπουνάρα στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
  14. Έγκριση χορήγησης αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.
  15. Παροχή γνωμοδότησης για την κατά παρέκκλιση από τους όρους δόμησης ανέγερση μεταλλικού βουστασίου ιδιοκτησίας του κ. Θωμά Κωσταφάκα στη θέση «Αρμαγάνι» του Οικισμού Ασπροχώματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.
  16. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  17. Αποδοχή και απόδοση της επιχορήγησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  18. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Νοεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  19. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας
  20. Εξέταση αιτήματος Αντωνίου Μπαλούκα για καταβολή αποζημίωσης λόγω ένταξης οικοπέδου ιδιοκτησίας του στο σχέδιο πόλης Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  21. Εξέταση αιτήματος επιστροφής ποσού εγγύησης που είχε καταβληθεί για την μίσθωση δημοτικού αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Φλάμπουρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  22. Έγκριση απ’ ευθείας μίσθωσης των εγκαταστάσεων του αναψυκτηρίου στην Ελασσόνα. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  23. Έγκριση μερικής τροποποίησης της υπ’ αριθμό 223/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τους όρους εκμίσθωσης των δημοτικών χώρων εκδηλώσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  24. Σύσταση της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων μελετών, παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  25. Σύσταση της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων έργων της περ. α) της παρ. 8 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  26. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στην πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ – Νέα Φάση)» και ορισμός εκπροσώπων του Δήμου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  27. Εξέταση αιτημάτων συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

 

 

Previous ArticleNext Article