Ελασσόνα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:30 πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Έγκριση τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2018. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  2. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  3. Έγκριση συνεργασίας του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας για την υποβολή της πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  4. Έγκριση υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας για την υποβολή της πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 6ης Οκτωβρίου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την τέλεση του ετήσιου μνημόσυνου του Γεωργάκη Ολύμπιου στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  7. Έγκριση συνδιοργάνωσης συμποσίου με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Βλάχων στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  8. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
  9. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Δ.Κ. Ελασσόνας» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Ανέστης Σερετίδης.
  10. Σύσταση επιτροπών για την παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  11. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου για τη στέγαση του ΚΑΠΗ Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  12. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε συστάδες του δημόσιου δάσους Τσαπουρνιάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.
  13. Γνωμοδότηση για την κατά παρέκκλιση ανέγερση κτηνοτροφικής εγκατάστασης στην Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.
  14. Έγκριση απευθείας μίσθωσης χώρου τοποθέτησης αναμεταδοτών στη θέση «Μελούνα». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  15. Έγκριση εκμίσθωσης του κυλικείου του Επιβατικού Σταθμού Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  16. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  17. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  18. Εξουσιοδότηση μέλους του Δ.Σ. προκειμένου να αιτηθεί ενημέρωση της κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού του Κληροδοτήματος Γ. Ι. Παπαδημητρίου υπέρ Τ.Κ. Καρυάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  19. Αποδοχή χρηματοδότησης για το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  20. Αποδοχή και κατανομή της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  21. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Αυγούστου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  22. Εξέταση αιτήματος της ΔΕΥΑΕΛ για δωρεάν παραχώρησης της χρήσης ενός φορτηγού αυτοκινήτου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  23. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  24. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

 

Previous ArticleNext Article