Ελλάδα

Συνάντηση του βουλευτή Ν. Γρεβενών Ανδ. Πάτση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πραγματοποίησε ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης στα γραφεία του Υπουργείου. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ανδρέας Πάτσης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Στη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχα την ευκαιρία να διατυπώσω για μια ακόμη φορά την πάγια θέση μου σχετικά με την επιτακτική ανάγκη άμεσης μετακίνησης των μεταναστών από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία του ορεινού όγκου πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, μιας κατάστασης που ευθύνεται για την απαξίωση του τουρισμού στην περιοχή και για τον μαρασμό της τοπικής οικονομίας.

Ταυτόχρονα του εξέφρασα τις σοβαρές ενστάσεις που υπάρχουν στην κοινωνία των Γρεβενών για την πιθανή μετακίνηση επιπλέον μεταναστών στο νομό μας. Ο κ. Υπουργός άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς που του εξέφρασα εκ μέρους του συνόλου των πολιτών των Γρεβενών και δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει κάθε πιθανή λύση ώστε να μην επιβαρυνθεί κι άλλο ο τόπος μας που ήδη σηκώνει ένα δυσβάστακτο βάρος».

Previous ArticleNext Article