Ελασσόνα

Συνάντηση της Δ. Μπατσίλα με τον Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, κ. Κίτσιο Λάμπρο.

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ελασσόνας, με το συνδυασμό “Αλλάζουμε” του Δημάρχου Ν. Ευαγγέλου, και στο πλαίσιο ενημέρωσής της  από τους φορείς του τόπου, η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ελασσόνας κ. Δάφνη Μπατσίλα  επισκέφθηκε τον Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, κ. Κίτσιο Λάμπρο.

Αμέσως μετά δήλωσε:

“Ενημερώθηκα από τον κ. Κίτσιο για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος σε τοπικό επίπεδο, όπως επίσης και για τη δράση και το έργο των πυροσβεστών.

Η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών έχει ως τομέα ευθύνης ολόκληρη τη Θεσσαλία και αναλαμβάνει πλήθος διαφορετικών και άκρως επικίνδυνων αποστολών, με απώτερο σκοπό τη διάσωση ανθρώπινων ζωών και περιουσιών.

Μέσα στον τομέα ευθύνης τους είναι φυσικά και ο Όλυμπος, η αξιοποίηση του οποίου και η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής υπήρξε άμεση προτεραιότητα της δημοτικής αρχής του              Ν. Ευαγγέλου, ο οποίος από την αρχή τόνισε ότι ο Όλυμπος είναι το βουνό που μπορεί να μας ενώσει όλους .

Τονίζοντας το εξαιρετικά δύσκολο έργο του κ. Κίτσιου και των συνεργατών του, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά τις εκλογές,  ελπίζοντας ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του, με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.”

Previous ArticleNext Article