Ελασσόνα

Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με κτηνοτρόφους της Ελασσόνας

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συναντήθηκε ομάδα κτηνοτρόφων από την περιοχή της Ελασσόνας. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η επένδυση που αφορά την εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο που πρόκειται να κατασκευαστεί στη Δημοτική Κοινότητα Βερδικούσιας. Οι κτηνοτρόφοι που έχουν συμβληθεί με την εταιρεία, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το πόσο σημαντική είναι η επένδυση, καθώς πρόκειται να λύσει ένα σημαντικό περιβαλλοντικό πρόβλημα που έχει να κάνει με τη διαχείριση των λυμάτων των βουστασίων της περιοχής και όχι μόνο. Ενώ ζήτησαν από την Περιφέρεια να βοηθήσει την προσπάθεια τους.

Ο κ. Αγοραστός αφού χαιρέτησε την πρωτοβουλία σημείωσε ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των ανθρώπων της παραγωγής να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες. Ο μόνος δρόμος για την επιστροφή στην κανονικότητα αποτελεί η επανάκτηση της οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας, με στροφή στην παραγωγή η οποία σημαίνει παραγωγή εθνικού πλούτου και θέσεων εργασίας. Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί απόδειξη της δυναμικότητας και του ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος  που έχουμε δημιουργήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Είναι μια επένδυση με απορρυπαντικό αποτύπωμα στην οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της εταιρείας Νίκος Φλώρος, ο Μηχανικός Μιχάλης Σαριδέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελασσόνας  Γιάννης Δραγατσίκης, το στέλεχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος  καθώς και κτηνοτρόφοι της περιοχής της Ελασσόνας.

 

 

Previous ArticleNext Article