Λάρισα

Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με κτηνοτρόφους

Συνάντηση με κτηνοτρόφους είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστος.  Οι κτηνοτρόφοι έκρουσαν καμπανάκι κινδύνου καθώς όπως τόνισαν προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  «ο κλάδος τους που έχει ιδιαίτερη σημασία για την αγροτική οικονομία αντιμετωπίζει ουσιαστικό πρόβλημα επιβίωσης».

Οι κτηνοτρόφοι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για το υψηλό κόστος παραγωγής και τη χαμηλή τιμή του γάλατος που οδηγούν σε αφανισμό τον κλάδο τους.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποστήριξε πως «είμαστε μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής, είμαστε στο πλευρό των κτηνοτρόφων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους», υπενθυμίζοντας τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει στο παρελθόν τόσο ως Περιφερειάρχης Θεσσαλίας όσο και ως Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος προκειμένου να δοθούν λύσεις  σε ζητήματα που τους απασχολούσαν όπως οι πληρωμές εξισωτικών ενισχύσεων παλαιοτέρων ετών και  τα διαχειριστικά σχέδια βοσκής.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιππούπολης Γιώργος Παπαστογιαννούδης και οι κτηνοτρόφοι Γιάννης Θεοχάρης, Αποστόλης Παρτάλης, Θέοδωρος Παπαστογιαννούδης, Αποστόλης Ζήσης και Γιάννης Βλησσαρούλης.

Previous ArticleNext Article