Ελασσόνα

Στρατό στα Σκόπια, σύνορα με Σερβία πρότεινε ο Η. Κασιδιάρης

Μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, με χειροκροτήματα και με την παρουσία δεκάδων φίλων και ψηφοφόρων ο Πυρήνας επαρχίας Ελασσόνας της «Χρυσής Αυγής» έκοψε τη βασιλόπιτα του 2018, στο κέντρο «Αρχονταρίκι», με την τιμητική παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου, του ευρωβουλευτή Γεωργ. Επιτήδειου και του πανεπιστημιακού Νικ. Παπαδημητρίου.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε στην Ελασσόνα ο υπεύθυνος του Πυρήνα Ελασσόνας της Χ.Α. Κων. Σιδηρόπουλος.

Σε σύντομη τοποθέτησή του για το θέμα της Μακεδονίας ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Νικ. Παπαδημητρίου, ανάμεσα στα άλλα, υποστήριξε:

«Οι πηγές είναι σαφείς και όλα όσα έχουν γραφτεί για τη Μακεδονία. Τακτοποιήστε τα εσείς. Αλλάξτε την ψευδεπίγραφη ιστορία που έχετε και μετά ελάτε καθαροί να συζητήσουμε. Αλλά να είσαστε τακτοποιημένοι. Η επιδίωξή τους είναι η προσάρτηση εδαφών. Πρέπει να τακτοποιήσουν όλα και μετά να δουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για ΝΑΤΟ, Ε.Ε. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα γίνει τίποτα. Θα το φροντίσει ο καλός Θεός των Ελλήνων».

Ο ευρωβουλευτής Γεώργ. Επιτήδειος τόνισε: «Τα σχέδια των προδοτών δεν θα περάσουν. Εγγύηση η ύπαρξη και η διατήρηση της Χρυσής Αυγής για να παραμείνει η πατρίδα μας εν ζωή. Τα Σκόπια έχουν απέναντί τους προδότες, δωσίλογους και ενδοτικούς».

Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγ. Ηλιόπουλος ανέφερε:

«Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να μας ξεπουλήσουν. Είμαστε οι τελευταίοι αγωνιστές, εμείς είμαστε οι τελευταίοι πιστοί για να κρατήσουμε όρθια τη χώρα μας. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα Σκόπια είναι ένα μόρφωμα. Εμείς έχουμε Έλληνες στα Σκόπια. Υπάρχει και ο Ελληνικός Στρατός. Υπάρχει και άλλη οδός εκτός από τη διπλωματική, που μπορούμε να τη βαδίσουμε άνετα. Δύναμη και αγώνα για την ελεύθερη επιτέλους Ελλάδα».

Ακολούθησε ομιλία του Ηλ. Κασιδιάρη που μεταξύ άλλων είπε:

«Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν τίποτα. Κάθε μέρα είμαστε και πιο δυνατοί. Η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα και δίνει τον αγώνα για την ελευθερία της Ελλάδος. Κανένας συμβιβασμός. Η λύση για το πρόβλημα στο θέμα των τελευταίων ημερών: Σύνορα με τη Σερβία και ο Ελληνικός Στρατός στα Σκόπια! Εμείς θα συνεχίζαμε να ασκούμε «βέτο» στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Παλαιότερα, μπορεί να απελευθερώθηκε η Ελλάδα, αφήσαμε όμως σκλάβους τους Έλληνες του Μοναστηρίου. Χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να γίνει αυτό. Ο Ελληνικός Στρατός στα Σκόπια. Απελευθέρωση της προαιώνιας ελληνικής γης της Μακεδονίας από τον Ελληνικό Στρατό.

Το κοινωνικό μέρισμα δόθηκε σε Αλβανούς, αλλοδαπούς, λαθρομετανάστες και ρομά. Υπάρχει ένας ρατσισμός σε αυτή τη χώρα: ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Η Ελλάδα είναι μια χώρα πλούσια, με ευλογημένη γη, αλλά ο πρωτογενής τομέας «ξηλώθηκε» με σχέδιο που λέει: ο Έλληνας να φύγει από την ύπαιθρο και στη συνέχεια να βγούμε έξω από τη χώρα μας. Όταν έρθει η Χ.Α. στην εξουσία, πρώτα ο Έλληνας πολίτης σε όλα και τους άλλους θα αρχίσουμε να τους αδειάζουμε για να πάψει ο εποικισμός των Ελλήνων από τους ξένους.

Εμείς ποτέ δεν ξεχνάμε, δεν κάνουμε δηλώσεις μετανοίας. Το στρατιωτικό καθεστώς της 21ης Απριλίου έκανε καλό στην Ελλάδα, όμως ο Γ. Παπαδόπουλος έκανε το «έγκλημα» να ξεκινήσει την παραγωγή υδρογονανθράκων στην πατρίδα. Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα με χρυσοφόρα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Τα νομοθετήματα που καταθέσαμε στη Βουλή τα έχουν στα συρτάρια τους. Η Χ.Α. θα πατάξει τον ρατσισμό κατά του Έλληνα. Δεχόμαστε σφοδρή πολεμική και δεν το βάζουμε κάτω. Τα ποσοστά μας ανεβαίνουν και η τελευταία δημοσκόπηση δίνει στη Χρυσή Αυγή 11,5% (πανελλήνιο ποσοστό). Δεν μπορεί τα πολιτικά «ζόμπι» να αναστηθούν. Θέλουμε όλη την εξουσία, να κυβερνήσουμε για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας την Ελλάδα. Τότε θα απελευθερωθεί η Ελλάδα».

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του 2018, με ευχές για μια αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article