Αθλητισμός

Στο “ρελαντί” ο ΠΟΕ κέρδισε με 3-0 τον Τύρναβο 2005

Ευκολο απογευμα για την ομάδα του Π.Ο.Ε στο δημοτικο γηπεδο Ελασσονας που επικράτησε τελικά με σκορ 3-0 επι της ομαδας του Τυρναβου 2005,σε ενα ηλιόλουστο φθινοπωρινο Σαββατιατικο απόγευμα.

Το φιλμ του αγώνα:

2′ σουτ του Λαζαριδη και 1-0 για τον ΠΟΕ.

10′ τετατετ του Μπαρλαγιάννη με τον τερματοφύλακα του Τυρναβου Φαρμακα, πλασάρει και αποκρουει ο γκολκηπερ σε κορνερ χανοντας σημαντικη ευκαιρια να γραψει το 2-0

31′ ωραια ατομική ενεργεια του Ματουλα δίνει ασιστ στο Μπαρλαγιαννη Ν. και αυτος από κοντά κανει το 2-0.

Στη συνεχεια επεσε ο ρυθμος του αγωνα με τον ΠΟΕ να ελεγχει το παιχνιδι αλλα χωρις να κανει καποιες σπουδαιες φασεις για γκολ.
Απο την πλευρα του Τυρναβου δεν ειχαμε καποια σημαντικη ευκαιρια και το παιχνιδι ηταν ανιαρο χωρις ενταση παθος και χωρις φασεις και αλλο γκολ.με το ημιχρονο να ληγει 2-0 υπερ του ΠΟΕ.
Στο β ημιχρονο ο Τυρναβος προσπαθησε να μειωσει το σκορ για να μπει ξανα στο ματς αλλα με καλη αμυντικη λειτουργια δεν εδωσε το δικαιωμα στην αντιπαλη ομαδα να απειλησει ιδιαιτερα εκτος απο καποιες σεντρες η κορνερ.

Με την εισοδο του Πεπκολαι στο 70′ ο ΠΟΕ ανεβασε στροφές και εψαξε το 3 γκολ που τελικα ηρθε με ωραια μακρινή μπαλια και συνεργασία Πετανι στον Πεπκολαι ο οποιος στοπάρει και κανει συρτη πάσα στον Περτζιονι ο οποιος απο κοντα κανει το 3-0.

80′ σουτ φαουλ του Πεπκολαι και μπλολαρει ο Φαρμακας.

84′ σε καλη θεση ο Καραγκουνης μόνος με τον τερματοφύλακα χάνει το κοντρολ και η μπαλα βγαινει αουτ.

Χωρις αλλη σπουδαια φαση τελικο ΠΟΕ -Τυρναβος 2005 3-0 και τωρα την Κυριακή ο ΠΟΕ πηγαινει στη Φαλανη για να παιξει με τον Φαλανιακο ενα σημαντικό ντερμπυ που θα κρινει πολλα στη συνεχεια του πρωταθλήματος Α ΕΠΣΛ DE-TOX.

Σε ενα ακομη ματς ο προπονητης του ΠΟΕ Ζησης Ζιαγκας εδωσε την ευκαιρια να ντεμπουταρει με την φανελα του ΠΟΕ ο νεαρος ταλαντουχος χαφ Παναγιωτου Παυλος παιζοντας αλλαγη στη θεση του Ματουλα, γεννηθεις το 2004 προερχομενος απο τα τμηματα υποδομης του Π.Ο.Ε.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (79’ Καραγιόζης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι Πετάνι, Χάμος, Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης, (61’ Ζηρδέλης) , Ματούλας (84’ Παναγιώτου Π.), Λαζαρίδης (73’ Πεπκολάι)

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Καμάκας): Φαρμάκας, Τσέζμα, Κατσαρός, Αυλογιάρης, Παπαδόπουλος, Γανός, Τσακουρίδης, Μανακούσιος (79’ Νικολακούλης), Πιρέ (79’ Γιαννάκη), Πρισακάρου (63’ Βλιώρας), Βερίκοκος.

Διαιτητές: Αγγελούλης Χ. – Νίκζας Α. – Μίχος Δ.

*Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article