Λάρισα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα Φάρσαλα υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Στο πλαίσιο των περιοδειών τους σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, κλιμάκια υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκαν την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, στα Φάρσαλα, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Ζωγράφος, Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Παπαδόπουλος και Ρούλα Σουρλαντζή, επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχο, Χρήστο Σπαθούλα και πυροσβέστες της υπηρεσίας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές, Βαγγέλης Αποστόλου, Άννα Βαγενά και Χρυσούλα Χρήστου περιόδευσαν στους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου συναντήθηκαν με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του ιδρύματος, Ανθή Χαλιβέρα.

Τέλος, οι υποψήφιοι βουλευτές, Δημήτρης Γελαλής, Γιάννης Καριπίδης και Καίτη Παληογιάννη, περιόδευσαν στα Φάρσαλα και συγκεκριμένα στη λαϊκή της πόλης και την κεντρική αγορά, ενώ συναντήθηκαν με το δήμαρχο, Άρη Καραχάλιο και τον πρόεδρο του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, Γιώργο Πιτσιάβα.

Previous ArticleNext Article