Ελασσόνα

Στο Λιβάδι το Δεκαπενταύγουστο ο Χρήστος Κέλλας

Στο Λιβάδι Ελασσόνας βρέθηκε, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κελλας, συμμετέχοντας στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν Της Μεγαλόχαρης.

Ο κ. Κελλας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του  Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κκ. Χαρίτωνα. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου και δημοτικούς άρχοντες της περιοχής – ευχόμενος παράλληλα στην εορτάζουσα Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρία Μαμάρα -, αλλά και με εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν στο ορεινό μεγαλοχώρι του Νομού, για να τιμήσουν την χάρη της Παναγίας.
Ακολούθως, ο Λαρισαίος πολιτικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή ημέρα που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε και ως το “Πάσχα” του καλοκαιριού είναι η ημέρα-ύμνος στην Παναγία, την Μητέρα όλων των Χριστιανών.

Μια ημέρα, κατά την οποία πλήθη πιστών προσεύχονται στη Μεγαλόχαρη, ζητώντας Της να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, δίνοντάς τους δύναμη και ελπίδα.

Αυτή ακριβώς την ευχή έχει ανάγκη σήμερα το σύνολο του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, που αναζητά εναγωνίως διέξοδο από την οικονομική, αλλά κυρίως κοινωνική και πολιτική κρίση.

Η χώρα μας, έχοντας συμπληρώσει οχτώ χρόνια σε καθεστώς μνημονίων, συνθλίβεται ακόμη από τις αιτίες που την οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βυθισμένη στις ιδεοληψίες της, αναπαράγει με τον πλέον γόνιμο τρόπο, την κομματοκρατία, τον παλαιοκομματισμό, τις ιδεολογικές αγκυλώσεις, τις κρατικές δομές τακτοποίησης του πελατειακού της προσωπικού, την δαπάνη σε κάθε είδους αχρείαστους οργανισμούς.

Υπογράφοντας το πλέον βάρβαρο και αχρείαστο μνημόνιο και έχοντας υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας για τον επόμενο αιώνα, τώρα επιτίθεται με μανία μέχρι και στο θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει την σκληρή της βάση πως δεν έχει ξεφύγει από τον δρόμο της παλαιολιθικής αριστερής ιδεολογίας.
Οι Έλληνες όμως πλέον γνωρίζουν.

Αναμένουν την στιγμή που θα πάρουν την απόφαση για αυτούς και τα παιδιά τους.

Εύχομαι η χάρη Της Παναγίας να φωτίζει όλους και να προσφέρει υγεία και αισιοδοξία.

Ο καιρός της πολιτικής λύτρωσης δεν αργεί.

Καλή Παναγιά σε όλους!»

lib3

lib2

Previous ArticleNext Article