Ελασσόνα

Στο Κ.Υ Ελασσόνας ο Νίκος Ευαγγέλου

Το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας  επισκέφτηκε σήμερα ως πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας ο πρώην Δήμαρχος κ. Ν. Ευαγγέλου προκειμένου να παραδώσει υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης και να στηρίξει  τους γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο και ενημερωθήκαμε από το σύνολο του προσωπικού για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις γενικότερες ελλείψεις που υπάρχουν.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας διαδραματίζει το ΕΚΑΒ και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για τις προσπάθειες που είχαμε καταβάλει ως Δημοτική Αρχή προκειμένου να στελεχωθεί και να ενισχυθεί με τα ανάλογα μέσα.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ, ενώ η  προμήθεια  του υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το διοικητή της 5ης ΥΠΕ και αφορά όλα τα κέντρα υγείας της Περιφερείας Θεσσαλίας.

Με απόφαση μάλιστα του Δ.Σ της ΠΕΔ Θεσσαλίας  σύντομα θα διατεθεί ένα επιπλέον ποσό για την περαιτέρω ενίσχυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε η Διευθύντρια του Κ.Υ Ελασσόνας κ. Ν. Καφφέ, ο υποδιευθυντής κ. Κ. Βατάλης, η προϊσταμένη νοσηλευτικού προσωπικού κ. Κ. Γκόγκου καθώς και ο εκπρόσωπος του διοικητικού προσωπικού κ. Ζ. Δότας.

 

Previous ArticleNext Article