Παραπολιτικά

Στο Κέντρο Υγείας Ελασσονας η Αθηνά Σιαφαρίκα

Το Κέντρο Υγείας Ελασσονας, επισκέφθηκε το στελεχος της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ελασσονας. Η νεαρή δικηγορος επεσημανε: «Επιθυμία μου είναι να αποκτήσω μια κατά το δυνατόν πλήρη εικόνα όλων των περιοχών του νομού μας, τόσο σε επίπεδο ανθρωπογεωγραφίας, αλλά ιδίως σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών.

Ο πολυπαθος τομέας υγείας βρίσκεται, μαζί με τον τομέα της δημόσιας παιδείας, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου. Είναι βαθειά μου πεποίθηση ότι γιατί την ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή στον δημόσιο λόγο, εμείς η νέα γενιά πολιτικού προσωπικού, πρέπει να έχουμε ίδια εικόνα για τις συνθήκες στις οποίες εργάζονται, ζουν και εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό, μετέβην στο Κέντρο Υγείας Ελασσονας, συνομίλησα με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς, προκειμένου να διαμορφώσω προσωπική εικόνα για τις συνθήκες, ελλείψεις και δυνατότητες του Κέντρου.

Τέλος, ενημερώθηκα από την Διευθύντρια του Κέντρου, κα Καφέ, για τα θέματα που απασχολούν προσωπικό και νοσηλευόμενους. Ενημερώθηκα ότι πια το Κέντρο έχει επιτέλους παιδίατρο, ενώ δρομολογείται και η τοποθέτηση οδοντιάτρου και μικροβιολόγου. Τέλος, δεσμεύθηκα ότι θα αναδείξω σε επίπεδο Υγειονομικης Περιφερειας το θέμα της φύλαξης του Κέντρου, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες, το οποίο -σύμφωνα με τη διοίκηση- συνιστά ένα από τα βασικότερα προβλήματα του Κέντρου. Ευχαριστώ το προσωπικό και τη Διεύθυνση για την υποδοχή και την ενημέρωση. Τους εύχομαι κάθε δύναμη στο δύσκολο έργο τους. Εύχομαι στο μέλλον να είμαι σε θέση να προσφέρω προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των υποδομών και υπηρεσιών υγείας στον Νομό μας».

Previous ArticleNext Article