Ελασσόνα

Στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης και στο Ειδικό Γυμνάσιο Ελασσόνας ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Ευχές στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές των ειδικών σχολείων Δημοτικό Γαλανόβρυσης και Γυμνάσιο Ελασσόνας απηύθυναν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, συμμετέχοντες στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των σχολείων.

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γαλανόβρυσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας είχε την ευκαιρία να απολαύσει την θεατρική παράσταση των μικρών μαθητών και αφού ευχαρίστησε τον διευθυντή κ. Αχ. Ζαννιά για την πρόσκληση, ευχήθηκε “Καλά Χριστούγεννα” προσφέροντας δώρα στα παιδιά. Παρών στην εκδήλωση και ο δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας κ. Γιώργος Κυριλλίδης.

Στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ελασσόνας ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε το διευθυντή του σχολείου Νικ. Ταουσάνη για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους “καλές γιορτές”. Στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου προσφέρθηκαν δώρα από τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο. Ο κ. Γάτσας συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργάνωσαν με τόση επιτυχία.

Previous ArticleNext Article