Ελλάδα

Στο δικαστήριο σήμερα φοιτήτρια και διδάκτωρ για την υπόθεση ξυλοδαρμού

Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση, μετά την καταγγελία της 21χρονης ότι τη Πέμπτη ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την γρονθοκόπησε, την απείλησε και την εξύβρισε. Καταγγελία στις αστυνομικές αρχές έκανε και ο διδάκτωρ και ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

 

Η 21χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε στο ισόγειο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μπροστά από το ασανσέρ, τραυματισμένη, ενώ έχανε διαδοχικά τις αισθήσεις της.

 

Για το περιστατικό συνελήφθη 50χρονος υπάλληλος του Πανεπιστημίου και Διδάκτορας, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

 

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ είχαν τελειώσει τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. «Βοήθεια, βοήθεια», ακούστηκε μία γυναικεία φωνή από τον πρώτο όροφο. Φοιτητής, που αντιλήφθηκε την απελπισμένη κοπέλα, με άλλο εργαζόμενο έτρεξαν να βοηθήσουν.

 

Η 20χρονη φοιτήτρια κατηγορούσε για την κατάστασή της 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση. Η φοιτήτρια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε. Η 20χρονη πήγε αμέσως στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και κατέθεσε μήνυση κατά του διδάσκοντα, που είναι λέκτορας, και τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.

 

Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον τής φοιτήτριας με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση. Στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, σήμερα Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι.

Πηγή: magnesianews.gr

Previous ArticleNext Article